Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki a 7 dpon? En...

Van valaki a 7 dpon? En vasarnapra nem varom

Figyelt kérdés
7 dpo
2015. máj. 4. 13:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 whitelady1 ***** válasza:
Megmutatod az előző havi görbéd???
2015. máj. 4. 14:26
 12/80 anonim ***** válasza:
Én 14.re nem várom. Május elsején volt egy kis barnázgatásom... Nem tudom, mi lesz belőle, még soha nem volt ilyen. Azóta nagyon feszül a mellem is... Remélem összejön, második hónapunk
2015. máj. 4. 14:39
 13/80 A kérdező kommentje:
Adj mailcimet elküldöm ide nem tudok képet tenni
2015. máj. 4. 15:10
 14/80 A kérdező kommentje:

12 válaszoló ha május elején barnáztál az lehetett a peteérésed akár :)

Baba még korai lenne nagyon ha 14 re nem várod!

Én anno a kisfiammal barnáztam peteérés után a 6-7 dik napon.

Ő akkor ágyazodott be :)

2015. máj. 4. 15:12
 15/80 anonim ***** válasza:

Nekem 25 naposak a ciklusaim úgyhogy olyan 11-12-13 napon van peteérésem. Februárban 23-ára nem vártam, 21-én olyan erős petefészek görcsöm volt,hogy szólni akartam páromnak,hogy irány a kórház mert mindjárt meghalok :) mire szóltam volna elmúlt. 23-án délután lett egy pozi tesztem,márciusban elvetéltem.Nemvárt előtt pár nappal már gombát ettem gombával pedig meg nem ettem előtte.

Most 27-én volt peteérésem.Remélem már semmi gond nem lesz.

3-as voltam

2015. máj. 4. 15:25
 16/80 A kérdező kommentje:

Nem lesz semmi baj!!!

Anno a kisfiam elött volt egy missed abom 11 hetes magzatelhalással :(

Műtét utáni 2 dik ciklusban megfogant a kisfiúnk és egészséges terhességem volt vele!

Mindenkinek drukkolok eredményekkel gyertek majd!

2015. máj. 4. 15:30
 17/80 anonim ***** válasza:
12 es vagyok, Lujzi :) Remélem igazad lesz! Még csak a második hónap,de nagyon ráfeszültünk a témára, mert sajna vannak ciszták a petefészkeimben, mondta a doki, hogy ez Pcos, de a hormonsorom rendben van. Egyenként 25 éves vagyok
2015. máj. 4. 17:02
 18/80 anonim ***** válasza:

12-es nem szabad rá sztresszelni :) (csak vicceltem) heti kb. 100-szor kapom ezt meg.

Másik orvos véleményét nem kérted ki a Pcos-al kapcsolatban?

Nekem a progi hiányomat az egyik orvos nem vette észre azt mondta minden hormon eredményem tökéletes. Utána kértem ki a mostani orvosom véleményét.Már lassan 2 éve próbálkozunk.Én 28 éves vagyok.

3-as voltam: Zsu

2015. máj. 4. 17:58
 19/80 A kérdező kommentje:

Csajok nekem ma délután elkezdett fájni feszülni a cicim....

remélem jót jelent :)

2015. máj. 4. 18:43
 20/80 anonim ***** válasza:
Május 19 én megyek endokrinológushoz. Egyedül a terheléses inzulinom nincs meg, de a cukor meg van. Van 3 és 21 napi hormonsorom is. Így is már másfél hónapja kértem az időpontot hozzá, nincs hamarabb, pedig magán. Mi még várni akartunk fél évet a babaprojecktel, de ezek miatt belevágtunk hamarabb.
2015. máj. 4. 18:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!