Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki a 7 dpon? En...

Van valaki a 7 dpon? En vasarnapra nem varom

Figyelt kérdés
7 dpo
2015. máj. 4. 13:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:
Úristen! Halkan, de gratula Mindenkinek. Holnap reggel én is csinálok egyet. Most nagyon beleéltem magam, annyira fáj a cicim, feszül a hasam... Milyen szerencse lenne, ha sokunknak most sikerülne! Nagyon örülök Nektek! Lujzi
2015. máj. 8. 11:18
 52/80 anonim ***** válasza:

Gratulálok Zsu!

Én tegnap teszteltem először, és az volt a 10. dpo, simán látszott a 2. csík (de ugye nálam esélyes a 2 baba is).

A többieknek hajrá!!!

Ildi

2015. máj. 8. 11:23
 53/80 whitelady1 ***** válasza:
Én is teszteltem 10. dpo-n de negatív lett... Most egy kicsit elszomorodtam.
2015. máj. 8. 11:25
 54/80 A kérdező kommentje:

En 11 dpo es extra halvany de ott van :)

Baratnom is latja :)

2015. máj. 8. 11:48
 55/80 anonim ***** válasza:

Kb. 8-9 dpo-n lehetek.Most 11. napon volt peteérésem de rá 14.napra fog megjönni.

Nagyon kíváncsi leszek hányan leszünk pozi tesztesek.Nekem megjön érzésem van, na meg egész nap alig akarok enni, nálam ez is egy furcsa tünet! :) Jah és még egy tünet elő jött, nem robbanok 2 perc alatt föl az idegtől mindenen.

Ohh ebből mekkora pofára esés lesz megint... Lehet csak szerda-csütörtök tesztelek kövinek ha megjönnek a tesztek.

Zsu

2015. máj. 8. 11:48
 56/80 anonim ***** válasza:

Délutáni vásárlás alkalmából elcsábultam az akciós predictor early résztet meglátva. Meg is vettem. 5 órán át nem mentem pisilni, este 8 kor megcsináltam. Hát, fokozatosan erősödött rajta a teszt csík. 5 percnél halvány, de jól kivehető volt. Most pedig már teljesen rózsaszín. Szerintetek hihetek neki? A páromnak még nem mertem megmutatni

Lujzi

2015. máj. 8. 20:56
 57/80 A kérdező kommentje:

Lujzi holnap tesztelj!

Apanak meg en se mertem elmondani majd ha elmulik a nemvart napja csak.

reggel tesztelesre fel csajok :)

2015. máj. 8. 21:31
 58/80 A kérdező kommentje:

Jo reggelt :)

Ma vagyok a 12 dpon reggeli tesztem erosebb lett mint a tegnapi :)

Halvanyka de ott van es erosebben :)

Mar csak a vasarnap es a hetfot kell tulelnunk ea akkor nem lesz semmi baj .

Tobbiek hogy vagytok?

2015. máj. 9. 08:08
 59/80 anonim ***** válasza:

Jó reggelt!

Örülök,hogy erősödnek a tesztjeid.

Jelentem bánom,hogy csináltam tesztet mert ha nem jön meg hétfőre a többi belehalok a várakozásba. :)

Nálunk a párom még akkor sem látja ,hogy pozi a teszt amikor már mindenki más látja. Szerinte a halvány pozi az negatív :D

Csak akkor mutatom meg neki ha netán pozi lesz jövőhéten is ha már úgy látom,hogy látni fogja ő is.

Hőhullámok jönnek rám ezerrel. Kb 20 percenként öltözök-vetkőzöm. Hangulatom is ilyen csak 2 percenként változik. :)

Jah fogaim bedurrantak és csak május végére van időpontom dokihoz....

Lujzi teszteltél ma?

Vagy netán valaki más?

Zsu

2015. máj. 9. 08:18
 60/80 anonim ***** válasza:

De jó, hogy ennyi + teszt van már :)

Én majd holnap tesztelek újra, a mai napot kihagytam. Nekem is van itthon egy predictor early teszt, szerintem az lesz a holnap reggeli, bár lehet azzal várok még, és megint x-epilt használok, akkor legalább látom, hogy erősödik-e a 2. csík.

Nálunk apa tudja már, de ugye ez teljesen más, mint nálatok!

Ildi

2015. máj. 9. 09:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!