Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nemvárja a menstruációját...

Ki nemvárja a menstruációját szombaton vagy vasárnapra?

Figyelt kérdés
Ti mikor teszteltek? És van valakinek tünete amiből sejti hogy terhes és mi az?
2016. ápr. 27. 09:31
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Szia! Én! :) 16-án volt ovum, melleim fájnak, derekam kicsit, és fáradt vagyok, többet alszok. Pici émelygés is van! Én úgy érzem sikerült.
2016. ápr. 27. 10:04
 2/24 anonim ***** válasza:

Én is akkorra nem várom.

Volt már három sikertelen inszeminációnk, ez egy spontán hónap volt, amint megjön kezdjük a lombikot.

Van egy olyan értésem, hogy talán most. Furán fáj a hasam, vannak egyéb tünetecskéim, de tény, hogy az elmúlt években én már mindent beképzeltem és mindenben tünetet láttam.

Alig bírom ki, hogy ne teszteljek. Pedig nem vagyok egy tesztelős, az inszeminációk után muszáj volt a megadott napon tesztelni, azt leszámítva kétszer teszteltem. Egyszer 3 egyszer pedig 4 nap késésénél, pedig volt többször is 2-5 napos késésem.

Az is igaz, hogy én ennek a hónapnak úgy álltam neki, hogy nem is akarok arra gondolni, hogy esetleg most sikerült, hogy nem is akarok reménykedni, inkább csak túllelni a hónapon, hogy végre kezdhessük a lombikot, most mégis olyan fura izgatottság van rajtam.

2016. ápr. 27. 10:19
 3/24 Kitty12345 ***** válasza:
Tegnapra nem vártam de szokott késni 1-2 napot úgyhogy próbálom kibírni hogy minél később teszteljek. Tünetem igazából nem nagyon van ha csak a derékfájás meg a fázósság nem tünet de az első terhességemnél ilyet nem tapasztaltam. Hajrá mindenkinek ☺
2016. ápr. 27. 10:22
 4/24 anonim ***** válasza:
péntek-szombatra kéne megjönnie. és voltam olyan hülye, hogy màr tegnap teszteltem, persze negatív...drukkolok nektek
2016. ápr. 27. 11:06
 5/24 anonim ***** válasza:
Szia! En hetfore nem varom! De szombaton tuti tesztelek egyet! Mar nagyon kivancsi vagyok :)
2016. ápr. 27. 11:40
 6/24 A kérdező kommentje:
Köszi szépen lányok, én is voltam olyan izgága hogy tegnap egy tízes tesztet el használtam persze negatív lett. Nekem van tünetek bőven. Már alig várom hogy hétvégén újra teszteljek.
2016. ápr. 27. 13:16
 7/24 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nekem tegnapra kellett volna megjönnie, de nem jött. Fáj a mellem és mensi szerű görcseim vannak. Holnap fogok tesztelni. Szurkolok mindenkinek!
2016. ápr. 27. 17:31
 8/24 anonim ***** válasza:

2-es vagyok, a lombikra készülő.

Tegnap hatalmas nagy volt a kísértés, úgyhogy elővettem egy tesztet (csak az az egy volt itthon), hogy én majd most megcsinálom. Viszont a teszt 3 hónapja lejárt, úgyhogy végül hagytam...

Egyelőre próbálok erős lenni és nem tesztelni.

2016. ápr. 28. 08:40
 9/24 Kitty12345 ***** válasza:
Én is ma akartam tesztelni bár még a mai nap még nem számítana késésnek ha megjönne.. De aztán hajnali 4 kor keltett a fiam és kimentem pisilni... Nem csináltam meg utána meg 7 kor már mondom nem olyan koncentrált úgyse úgyhogy majd holnap reggel ha addig nem jön meg.
2016. ápr. 28. 12:48
 10/24 anonim ***** válasza:
en :) de tegnap mar teszteltem pozit 💕
2016. ápr. 28. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!