Ki nemvárja a menstruációját szombaton vagy vasárnapra?
Én is akkorra nem várom.
Volt már három sikertelen inszeminációnk, ez egy spontán hónap volt, amint megjön kezdjük a lombikot.
Van egy olyan értésem, hogy talán most. Furán fáj a hasam, vannak egyéb tünetecskéim, de tény, hogy az elmúlt években én már mindent beképzeltem és mindenben tünetet láttam.
Alig bírom ki, hogy ne teszteljek. Pedig nem vagyok egy tesztelős, az inszeminációk után muszáj volt a megadott napon tesztelni, azt leszámítva kétszer teszteltem. Egyszer 3 egyszer pedig 4 nap késésénél, pedig volt többször is 2-5 napos késésem.
Az is igaz, hogy én ennek a hónapnak úgy álltam neki, hogy nem is akarok arra gondolni, hogy esetleg most sikerült, hogy nem is akarok reménykedni, inkább csak túllelni a hónapon, hogy végre kezdhessük a lombikot, most mégis olyan fura izgatottság van rajtam.
2-es vagyok, a lombikra készülő.
Tegnap hatalmas nagy volt a kísértés, úgyhogy elővettem egy tesztet (csak az az egy volt itthon), hogy én majd most megcsinálom. Viszont a teszt 3 hónapja lejárt, úgyhogy végül hagytam...
Egyelőre próbálok erős lenni és nem tesztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!