Ki nem várja a menstruációját 03.22-re?
Figyelt kérdés
Mióta próbálkoztok? Hányadik baba lesz?2016. márc. 21. 11:51
1/17 anonim válasza:
En 31.-re nem varom...
Elso probalkozos honap es masodik baba lenne ;)
A!
2/17 A kérdező kommentje:
lennee kedved privibe folytatni?:) irj oda nyugodtan!:)
2016. márc. 21. 12:21
3/17 anonim válasza:
Én 26-27 körül nem várom. 3. babót tervezzük.
4/17 Szandy89 válasza:
Sziasztok. Én 17.ére nem vártam és azóta se semmi jele a mensinek. Nagyon bizakodó vagyok. Még nem teszteltem, mert nem akarok csalódni ha mégsincs baba. Kb fél éve próbálkozunk a 3 és fél éves kisfiamnak a kistesóval.
5/17 A kérdező kommentje:
szia! neked lenne kedved privibe folytatni?:))
2016. márc. 21. 13:34
6/17 anonim válasza:
Én!!!! Nagyon remelem hogy nem fog megjonni. Bar egyelore sok tünetem nincs, az elozo terhességemnél, ami sajnos missed ab lett vegul, ilyenkor mar nagyon fajt a cicim... Na mindegy, nagyon bizakodok:)))
7/17 anonim válasza:
Szia. Én mára nem várom! És hála, még nem is jött! :) Érzek néha késszúrásszerű fájdalmat a jobb petefészkemben, ilyen még nem volt, remélem babát jelez.
24 éves vagyok, első babára várunk, 2. hónapja próbálkozunk. K.
8/17 A kérdező kommentje:
utolso irtam neked privit
2016. márc. 21. 16:47
10/17 Kitty12345 válasza:
Nekem már 1 hete késik de a tesztek negatívak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!