Van közöttetek olyan, aki március 1. és március 3. -a között nem várja a menstruációját és már tesztelt?
Mára nem vártam,vasárnap este teszteltem 25-ös ex-epillel pozitívat:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Úgy hogy még egy jó 9 hónapig nem várom:)Nálad mi a helyzet?
Köszönöm a gratulációt,és én is gratulálok a másik pozisnak is:)
Attól még h február óta gyakoroltok meg van az esély,sokaknak összejött egyből.Ha még sem akkor se keseredj ált 6 hónap-1 évet mondanak.Nekünk végső soron a 4.gyógyszermentes hónapban költözött be Manócska:)
Szóval sok sikert!Első voltam:)
Nagyon gratulálok mind a kettőtöknek a babához. :-)
Gyógyszert én már három éve nem szedek, az orvos javaslatára, így kondommal védekeztünk. Tegnap este csináltam egy Lily tesztet, de negatív lett. :-( Azért még reménykedem, hogy hátha sikerült, hiszen még nem jött meg. Mindenesetre köszönöm a biztatást és nagyon bízom benne, hogy fél éven belül összejön a picur. :-)
Szia!Velem minden ok.Kivéve hogy borzasztóan étvágytalan vagyok,közben meg éhen halok.Szó szerint semmit nem kívánok,ha mégis amint meglátom már nem kell...:S
18.-án megyek orvoshoz akkor leszünk 7 hetesek:)
Ami még jellemző,hogy iszonyatosan álmos fáradt vagyok,és a sűrű pisilés.A melleim még nem fájnak annyira minimális.Ne keseredj el,biztosan beköltözik hozzátok is,nekünk a 4.hónapban sikerült,úgy hogy nem szabad siettetni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!