Ha március 19-én volt az utolsó mensim első napja, akkor hány hetes vagyok?
Figyelt kérdés
Bocsi, de én nem tudom,hogy kell számolni! Azt tudom,hogy még fiatal! Köszi!2011. ápr. 16. 10:46
2/6 A kérdező kommentje:
Na ezt most honnan jött?
2011. ápr. 16. 10:56
3/6 anonim válasza:
ha rendesen 28 napos a ciklusod akkor 4 hetes.
5/6 anonim válasza:
bakker, mi ezen olyan nehéz? Bocsi, hogy kifakadok, de mit nem lehet ezen kiszámolni? Ha január 1-én, hétfőn jött meg az utolsó menstruációd, akkor vasárnap vagy 1 hetes, azutánvaló vasárnap 2 hetes, utánavaló vasárnap 3 hetes, stb.
Március 19-én szombaton jött meg a menzid, akkor pénteken voltál 1 hetes, azutánvaló pénteken 2 hetes, utánavaló pénteken 3 hetes, tegnap 4 hetes, most pedig 4 hetes és 1 napos vagy, tehát az 5. hétbe léptél. Akárcsak én. Tökmindegy, hogy hány napos a ciklusod.
Világosítson fel valaki, ha mégsem így számolják hivatalosan, de kétlem.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem baj, hogy kifakadsz! Pusztán azért kérdeztem meg, mert egy kalkulátor 4hetes 5 naposnak számolta, ami nekem nem stimmelt! Gondoltam én nem értek hozzá!
Azért köszi mindenkinek!
2011. ápr. 17. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!