Van itt aki nem várja a menstruációjat január 23- ra?
Elviekben múlt héten volt pete èrèsem szurkált is a hasam éreztem.alig várom hogy csináljak terhesegi tesztet, nagyon örülnék neki ha sikerülne a baba. Szívesen beszelgetnèk hogy hogyan alakul tesztelésig.
Neked vannak jelek már? Várod te is hogy tesztelj? 😊
Én jövő hét csütörtök-péntekre nem várom, de lehet, hogy előbb is volt ovum 1-2 nappal, mint szokott, mert teszteléssel lekéstem, csütörtökön már negatív olt, szóval akkor, vagy azelőtt lehetett valamikor :) Már várom, hogy teszteljek, ovuteszteket azóta is csinálom, hátha kitolódott esetleg az ovum (bár nem hiszem, mert tegnap és ma színes folyásom volt, ami egy héttel van ovu után. Ha mensi előtt nem lesz vizes folyás, az jó jel :) )
Hányadik próbálkozás? Írj picit többet magadról :)
Pár hónapja próbálkozunk, voltam nőgyógyászaton és azt mondta vékony a méh nyàlkahàrtya, és kell rá egy kis progeszteron, de nem szedtem eben a ciklusban mert nincs a gyógyszertárban, meg is rendeltem de nem hozták meg időben, így ha most nem sikerült akkor el kell kezdeni a progeszteront.
Örülök hogy írtál és köszönöm.
Én hónap végére nem várom :) E vitamint szedek és ez a 2. clostilbegytes cilusom,hétvégére várható az ovum.Harmadik babánk lenne.
Drukkolok nektek!
Kedves 5ös!
7-es vagyok.
5.naptól szedek napi 2-t.Előző ciklusban nem érett 1 tüszőm sem.Most 3 is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!