Van aki aug.31-re vagy szept.1. -re nem várja a menstruációját? Ki mit érez? Nekem feszül a mellem, görcsöl és szurkál a hasam, fáradt vagyok, hányingerem van.
Figyelt kérdés
A kisfiammal semmit nem éreztem, csak egyszerűen nem jött meg. De őt nem terveztük, így nem figyeltem a jeleket. Most tervezzük a kis tesót, lassan egy éve,és minden jelet annak vélek.Remélem most tényleg sikerüt.2014. aug. 27. 14:53
1/65 anonim válasza:
Én is akörül nem várom. 18-án volt peteérésem, remélem sikerrel jártunk. :) A tüneteim mellfeszülés, alhasi enyhe szurkálások, sűrűn járok pisilni. Pont vasárnap lesz a kisfiam 4. szülinapja, olyan jó lenne, ha aznap kiderülne, hogy tesója is lesz! Mikor tervezel tesztelni?
2/65 anonim válasza:
Én is akkora nem várom.Igazából semmit nem érzek.Eddig mindig éreztem valamit,de most nem.Nem szeretném ha megjönne,majd öt éve várunk rá,de hiszem egyszer végre csoda történik :)
3/65 A kérdező kommentje:
Nekem is 31.-én lesz a fiam szülinapja, 3 éves lesz :-D Én szerintem csak hétfőn tesztelek. És te?
2014. aug. 27. 15:46
4/65 anonim válasza:
Ahogy ismerem magam, vasárnapnál tovább úgysem bírom megállni tesztelés nélkül! :)
Első válaszoló voltam.
5/65 anonim válasza:
Én szeptember elsejére nem várom.
Ez az én kérdésem, itt sokan abban az időben nem várják :)
6/65 anonim válasza:
A link maradt csak le :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
7/65 anonim válasza:
Én mellfeszülést,alhasi fàjdalmat,hànyingert,fàradtsàgot érzek.18àn volt az inszemem
Vasàrnap megyek vérvételre.
8/65 anonim válasza:
Én 1-2 -re nem várom. Első baba lenne, nem tudom, mik a tünetek ilyenkor, de amit érzek: érzem, hogy mindjárt meg fog jönni, szurkál a hasam, erős görcseim is voltak egyik nap, de az csak egy napig tartott. Folyton pisilek és fázok. És tuti, hogy vasárnapnál tovább nem bírom tesztelés nélkül. Viszont hisztis vagyok, ugyanúgy, mint mensi előtti héten, szóval nem tudom ez lehet-e terhességi tünet is :)
9/65 A kérdező kommentje:
Remélem mindenki pozitívat fog tesztelni :-D Szurkolok nektek. Én nem nagyon merek már reménykedni, mert sajnos az elmúlt három hónapban mensi előtt is voltak ilyen tüneteim és mindig csak csalódtam :-( De ez most kicsit másabb érzés, mert eddig has szurkát nem éreztem, most meg igen. Ha teszteltetek írjátok meg. hogy mi lett :-D
2014. aug. 27. 19:12
10/65 H.Orsolya válasza:
Én se várom akörülre. A 2 éves fiamnál nem volt semmi tünet, csak elmaradt mensi, most se érzek igazán semmi különöset, de nem is figyelem, mert a múlt hónapba jól megszívatott a szervezetem. Most az esélytelenek nyugalmával várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!