Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki aug.31-re vagy szept.1...

Van aki aug.31-re vagy szept.1. -re nem várja a menstruációját? Ki mit érez? Nekem feszül a mellem, görcsöl és szurkál a hasam, fáradt vagyok, hányingerem van.

Figyelt kérdés
A kisfiammal semmit nem éreztem, csak egyszerűen nem jött meg. De őt nem terveztük, így nem figyeltem a jeleket. Most tervezzük a kis tesót, lassan egy éve,és minden jelet annak vélek.Remélem most tényleg sikerüt.
2014. aug. 27. 14:53
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 A kérdező kommentje:
Második veled mi a helyzet?
2014. szept. 2. 18:15
 52/65 A kérdező kommentje:
H.Orsolya veled mi újság? Megjött?
2014. szept. 2. 18:17
 53/65 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Sajna ma percre pontosan megjött :(
2014. szept. 2. 18:20
 54/65 A kérdező kommentje:
Sajnálom :-(
2014. szept. 2. 19:31
 55/65 H.Orsolya ***** válasza:

Sziasztok. Most olvastam végig. Gratulálok a pozi tesztjeitekhez :) Akinek megjött ne csüggedjen, nekem is megjött elsején. De mivel másodikán kiműtötték a bölcsesség fogam így talán jobb is. Legalább ha össze jön a babu, akkor már ezzel nem kell foglalkoznom és nem oko majd gondot :)

Hogy vagytok?

Aki pozis, dokihoz mikor mentek?

majd meséljetek :)

2014. szept. 3. 13:18
 56/65 A kérdező kommentje:
Szia.Sajnálom, hogy nem jött össze a baba. Én jövőhét szerdán megyek orvoshoz. Reggeltől estig hányingerem van, hőhullámaim vannak, este nem nagyon tudok aludni. Fáradt vagyok állandóan. Igaz a három éves fiam gondoskodik róla, hogy ne lustuljak el :-D A hasam is fáj, mintha késsel szurkálnák. De nem bánom, mert végre itt a várva várt baba :-D
2014. szept. 3. 15:40
 57/65 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Tegnap írtam hogy megjött. Viszont csak pár csepp barna valami és ma is ugyanez. A hasam fájdogál, de nem görcs. Amúgy sosem szoktam barnázgatni, hanem egyből megvan, erős vérzés és 6-7 napig is eltart...most meg második nap és alig észrevehető csepp. Ilyet még sosem tapasztaltam. Kiváncsi leszek, megjön-e rendesen, vagy mi lehet ez?!
2014. szept. 3. 16:10
 58/65 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Ki hogy érzi magát? Volt már valaki orvosnál?
2014. szept. 8. 10:10
 59/65 A kérdező kommentje:
Szia 8-as. Megjött rendesen vagy még barnázol? Tesztet csináltál?
2014. szept. 10. 11:58
 60/65 anonim ***** válasza:
Szia. 8-as vagyok. Igen, megjött múlt szerdán. Vasárnap elmúlt, de még mindig barnázgatok, igaz kevéske. Remélem ez a hónap már sikeres lesz. Te hogy vagy?
2014. szept. 10. 12:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!