Van aki aug.31-re vagy szept.1. -re nem várja a menstruációját? Ki mit érez? Nekem feszül a mellem, görcsöl és szurkál a hasam, fáradt vagyok, hányingerem van.
Figyelt kérdés
A kisfiammal semmit nem éreztem, csak egyszerűen nem jött meg. De őt nem terveztük, így nem figyeltem a jeleket. Most tervezzük a kis tesót, lassan egy éve,és minden jelet annak vélek.Remélem most tényleg sikerüt.2014. aug. 27. 14:53
61/65 A kérdező kommentje:
Reméljük sikerül neked is ebben a hónapban a baba :-D
Köszönöm szépen én jól vagyok. Ma voltam orvosnál 5 hetes terhes vagyok és 5,2 mm a petezsákom :-D
2014. szept. 10. 19:20
62/65 A kérdező kommentje:
Első válaszolótól kérdezném, hogy voltál orvosnál? Minden rendben van? 8-as veled mi újság?
2014. szept. 17. 14:19
63/65 anonim válasza:
Szia. 8-as vagyok. Hát ugye megjött még 2-án, aztán most a héten van peteérésem. Bár a naptáram szombatra írta az ovu-t, szerintem már tegnap megvolt, nagyon görcsölt a hasam tegnap este (pontosabban a bal petefészkem), és hétfő óta erős folyásom is van. Vasárnap hajnalban és kedden tudtunk együtt lenni. Remélem sikerült valami :)
64/65 anonim válasza:
Még mindig én vagyok. Te hogy vagy Kérdező, van rosszullét, valami?? :)
65/65 A kérdező kommentje:
Remélem sikerrel jártatok, majd írd meg hogy mi lett :-D
Igen vannak rosszulléteim. Állandó hányinger, szédülés, gyakori pisilés, mellfeszülés. De megéri :-D
2014. szept. 18. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!