Van aki aug.31-re vagy szept.1. -re nem várja a menstruációját? Ki mit érez? Nekem feszül a mellem, görcsöl és szurkál a hasam, fáradt vagyok, hányingerem van.
Figyelt kérdés
A kisfiammal semmit nem éreztem, csak egyszerűen nem jött meg. De őt nem terveztük, így nem figyeltem a jeleket. Most tervezzük a kis tesót, lassan egy éve,és minden jelet annak vélek.Remélem most tényleg sikerüt.2014. aug. 27. 14:53
41/65 A kérdező kommentje:
Első válaszoló teszteltél még egyszer? Hogy alakult? Csinált még valaki tesztet?
2014. szept. 1. 14:21
42/65 anonim válasza:
Igen, teszteltem, ilyen lett: [link]
Egy fokkal már nyugodtabb vagyok azért. :) Te holnap reggel tesztelsz?
43/65 A kérdező kommentje:
Igen holnap. nagyon izgulok. Remélem pozitív lesz. Bár ma egész nap fájt a hasam. Meg hányingerem volt. De még nem jött meg.
2014. szept. 1. 14:55
44/65 anonim válasza:
Én is holnap tesztelek (8-as vagyok). Tegnap teszteltem egyet, az negatív lett :( Ma már erős mensis érzetem van, de bízom benne, hogy elkerül :) Holnap reggel azért tesztelek még egyet, aztán meglátjuk mi lesz belőle. :D
45/65 A kérdező kommentje:
Tesztelt már valaki Angyal terhességi teszttel? Vélemények?
2014. szept. 1. 17:11
46/65 anonim válasza:
Nekem sajnos negativ lett a vérvétel.novemberben kezdjük a lombikot. Az inszemes valaszolo voltam.
47/65 A kérdező kommentje:
Jó reggelt mindenkinek :-D Pozitívat teszteltem reggel :-D Annyira boldog vagyok :-D
2014. szept. 2. 07:15
48/65 anonim válasza:
Nagyon gratulálok! :)
Első válaszoló
49/65 anonim válasza:
8-as vagyok. Ma is teszteltem egy negatívat. Mára nem várom, egyenlőre még nem is jött...nem tudom lesz-e ebből még valami?!
50/65 A kérdező kommentje:
Első köszönöm szépen :-) 8-as drukkolok hogy ne jöjjön meg :-)
2014. szept. 2. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!