Van aki aug.31-re vagy szept.1. -re nem várja a menstruációját? Ki mit érez? Nekem feszül a mellem, görcsöl és szurkál a hasam, fáradt vagyok, hányingerem van.
Figyelt kérdés
A kisfiammal semmit nem éreztem, csak egyszerűen nem jött meg. De őt nem terveztük, így nem figyeltem a jeleket. Most tervezzük a kis tesót, lassan egy éve,és minden jelet annak vélek.Remélem most tényleg sikerüt.2014. aug. 27. 14:53
32/65 anonim válasza:
Igen, nagyon úgy fest, hogy úton a kistesó. 12 dpo-n teszteltem délutáni pisiből, nem is gondoltam volna, hogy már pozitív lesz. :) [link]
Drukkolok mindenkinek továbbra is! :)
33/65 A kérdező kommentje:
Gratulálok és boldog babavárást kívánok :-D
Én még nem teszteltem, nem merek :-D
2014. aug. 31. 09:50
34/65 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak Boldog szülinapot a fiadnak :-D Ma mi is ünneplünk. Örül a kis tesónak?
2014. aug. 31. 09:51
35/65 anonim válasza:
Kedves Kérdező, köszi a jókívánságokat, nagyon boldog szülinapot kívánok a te kisfiadnak is! A kistesót egyelőre nem tudja, majd ha már túl leszünk az első kritikus időszakon. Sajna már vesztettem el babát, ezért vagyok ilyen óvatos. De remélem most minden rendben lesz.
Nagyon drukkolok neked! Mikor tesztelsz? Tünetekkel hogy állsz?
36/65 A kérdező kommentje:
kedves első. Köszönöm szépen. Drukkolok hogy minden rendben legyen. Én csak kedden tesztelek. Hát tüneteim azok nem igazán vannak. Fájdogál a hasam, mintha megjönne. Kicsit szédülök, meg a cicim fáj. Lehet meg fog jönni :-( De bízom benne hogy nem :-)
2014. aug. 31. 15:49
37/65 anonim válasza:
Első: ez tényleg pozitív? Csak mert én nem látom rajta a csíkot ... vagy ennyire vak vagyok??
38/65 anonim válasza:
Igen, tényleg pozitív. A telefonom ennyit tud fényképezés terén. Élőben sokkal jobban látszik, és ugye ez egy 12 dpo-n készült teszt. Holnap veszek még tesztet, hogy megnézzem, erősődött-e a csíkom.
39/65 anonim válasza:
második válaszoló vagyok,aki 5 éve vár.Nem jött meg még.Van hőhullám,enyhe szédülés,mindjárt megjön érzés.Bár ezek voltak már máskor is.Délután megcsinálok egy tesztet,és megírom mi lett.
40/65 anonim válasza:
Most már látom a csíkot, szerintem a mobil miatt nem láttam rendesen, bocsi és gratu hozzá :) Én holnapra nem várom, vasárnap teszteltem negatívat, ma erős mensis érzésem van :( Reggel azért tesztelek még egyet, mert megöl a kiváncsiság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!