Van aki aug.31-re vagy szept.1. -re nem várja a menstruációját? Ki mit érez? Nekem feszül a mellem, görcsöl és szurkál a hasam, fáradt vagyok, hányingerem van.
Figyelt kérdés
A kisfiammal semmit nem éreztem, csak egyszerűen nem jött meg. De őt nem terveztük, így nem figyeltem a jeleket. Most tervezzük a kis tesót, lassan egy éve,és minden jelet annak vélek.Remélem most tényleg sikerüt.2014. aug. 27. 14:53
11/65 anonim válasza:
sziasztok én is vasárnapra nem várom kedves második mi is öt éve várunk a babára remélem én is hogy nem jön meg nincsenek görcseim kétt napja 7dpo-tol fájnak a melleim derekam nem fáj ami menzielöt szokot ki mikor szeretne tesztelni
12/65 anonim válasza:
Második vagyok.én már teszteltem tegnap egyet,de negativ lett,igaz butaság is volt,korai :) mindenkiért szoritok.Kedves utolsó akkor sorstársak vagyunk.
13/65 anonim válasza:
Bizony sors társak de a remény hal meg utoljára csak már eza sok negativ teszt után jólene látno egy pozítivat is.
14/65 anonim válasza:
Én vasárnapra tervezem a tesztet...hétfő-keddre nem várom.
15/65 A kérdező kommentje:
Nektek van folyásotok? Nekem nincs. Ez jó jel vagy nem? Méri valaki a hőjét? Mennyinek kellene lennie?
2014. aug. 28. 10:11
16/65 anonim válasza:
szia én mérem folyás nálam sincs és ez szerintem jó
18/65 A kérdező kommentje:
nekem három napig 36,2 volt, ma reggel meg felment 36,9-re. Remélem ott is marad :-)
2014. aug. 28. 11:39
19/65 anonim válasza:
Nekem 36,5 volt reggel, előző nap 36,6...ez sztem semmi. Folyásom van egy kevés, de nekem az mindig van.
20/65 anonim válasza:
Szerintem csak bekepzeled hogy terhes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!