Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vállalnátok a negyedik gyermeket?

Vállalnátok a negyedik gyermeket?

Figyelt kérdés
Van három kisgyermekem, 1, 3 és 5 évesek. Mindhárom császárral érkezett, de a doki szerint rendben volt/van a heg, negyedik terhességet még simán bírni fogom. Lassan a "pihenő idő" is végetér és én sem vagyok túl fiatal, hogy várjak (35). 4 gyereket terveztünk, de most teljesen elbizonytalanodtam... Az én állásom nem volt túl jó, végzettségem szerint (szociálpedagógia) nem is nagyon várhatok arra, hogy valaha is hatalmas fizetésem legyen. Férjem egész jól keres, minden szükséges megvan, de mi lesz később? Ha esetleg valamiért csökken, vagy kiesik a keresete? Hogy tartok el majd 4 gyereket? Minden más szempontból nagyon vágyok még egy babára, de van bennem egy erős szorongás is az anyagiak miatt... Elbizonytalanodtam.

2016. ápr. 26. 21:24
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 A kérdező kommentje:

Habár csak most olvasolom, de utolsó váalszoló, köszönöm, szívemből beszéltél. :)

Azóta készülünk a negyedikre. ;)

2017. febr. 27. 14:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!