Vállalnátok a negyedik gyermeket?
néhány kérdésre nem válaszoltam:
párom szeretne még, csak engem félt nagyon (egészségileg). Ő úgy áll hozzá, hogy az anyagiakat megteremti, ne aggódjak.
autó: egyet tartunk, sima, 5 személyes. Nem használjuk minden nap, bármilyen hihetetlen. Férjem pl tömegközlekedik a munkahelyére. Mondjuk van segítségem is, nagyokat anyósék minden nap elviszik és elhozzák az oviba/ból.
Nem értem miért írtad ki a kérdést! Te már eldöntötted, akkor nem értem mit számít idegen emberek véleménye. Egyébként bántó választ nem adott senki, csak véleményeket írtunk, hiszen azt kérdezted!
(mondjuk először azt írtad, hogy a férjed egész jól keres, de azért aggódsz, most meg azt, hogy nem kell aggódnod. Nekem úgy tűnik, hogy magadat akarod meggyőzni, nem értem miért.) Ha négy gyereket akarsz, akkor hajrá!
nem dönthet helyetted/helyettetek senki.
én max 2 gyerekben gondolkozom, de még nincs egysem, így lehet, max egy lesz, vagy több. ki tudja?!
én bántónak találom a basszusozást, nem tudom, más hogy van vele, de nem így szoktam beszélni.
dehogy döntöttem el! nem unaloműzésből írtam ki a kérdést. ha az eszemre hallgatok, átgondolom, akkor nem, ha a szívemre, igen. talán azt reméltem, ha másokkal megbeszélhetem, segít a döntésben.
Megértünk,csak ebből a szempontból teljesen mindegy,hogy 3 gyereket nem tudsz egyedül eltartani vagy 4et!
Érted??
Én nem is értem miért éppen most kezdtél el attól félni,hogy mi van ha egyedül maradsz velük,miből fogod eltartani őket?
Én nem vállalkoznék a helyedben 4. császárra, főleg nem ilyen kis korkülönbségekkel..
Nekem 5 éven belül született a 3 gyermekem császárral, és volt egy méhműtétem is, ami szintén császármetszés volt, vagyis annak hegében vágták a hasamat és a méhemet is az 1. és a 2. gyerek között. Valószínűsítik, hogy a sok műtétnek lett a következménye a 3. gyermekünk koraszülöttsége. Most már nagyjából minden rendben van vele, de nagyon sokat küzdöttünk ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!