Vállalnátok a negyedik gyermeket?
'te tényleg ennyire nem látod a különbséget???'
De látom, hogy sokkal kényelmesebben él az átlag ember és mégis egyre kevesebb gyereket vállal. Ami nem baj, mert mindenki annyit vállaljon amennyit szive kíván. Csak az ilyen határ feszegetős ostobaságokat hagyjuk már.
:-)
A 49-es pedig a 46 és 48as válaszra reagált!!
Kedves Kérdező!
Látom, ez még tavaszi téma, de most volt egy kis időm (negyedik apróság éppen itt szuszog mellettem), és elolvastam a hozzászólásokat.
Nekem az a vélemenyem, csak a SZíVEDRE hallgass. Ez nem azt jelenti, hogy nem gondolkodik az ember felelősséggel.
Ha érdekel a sztorim, szívesen megírom neked privátban, de a te életedről csak te dönthetsz. A negyedik gyermekem vállalásánál a dilemmák során végül arra jutottam, ha a reális, de nem törvényszerűen bekövetkező problémáktól (anyagiak, egészség, stb.) való félelmeim miatt nem vállalom a vágyott babát, akkor örökké bánni fogom. (A férjem szerencsére ugyanígy gondolta.)
Minden ellenkező, teljesen más megközelítesű véleményt el lehet fogadni, mint ahogy hiszem, sokkal több boldogabb ember lenne, ha egyáltalán nem vállalt volna gyermeket kizárólag az elvárások miatt. Csodás egygyermekes családok is vannak, és zord sokgyerekesek is.
A rosszindulatú velemény nyilvánítókkal viszont nem szabad foglalkozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!