Teljesen összezavart a párom, nem értem őt, hogy állhat a baba kérdésben most?
Kaptam hideget - meleget! De ez abban erősített meg, hogy lássam, igazából mennyire különbözünk mi emberek! Mindenki másképpen jut el ahhoz a nagy nagy döntéshez, hogy gyermeket szeretne!És irány a családalapítás azzal akit választunk magunk mellé, jobb híján szerelemből (mi úgy)
Senkinek nem egyszerű az álete, és minden kapcsolatban vannak és lesznek hibák! Felvállalom,hogy nekünk nem egyszerű eldönteni, hogy mikor(hangsúlyozom…mikor) szeretnénk gyermeket! Mert itt ez a baj! Ez legyen a mi legnagyobb gondunk : ) Ha azt írtam volna, hogy 15 éves lány vagyok, szexeltünk a párommal bennem ment el…huuu hát akkor miket kaptam volna! Hogy felelőtlen vagyok, hogy az egy gyermek élete, hogy gyerek fejjel miért szexelek… Na ez itt a lényeg! Mi nem vállaljuk be felelőtlenül. Vagy mint más, hogy átveri a párját,hogy nem szedi a gyógyszert vagy ilyesmi. Mi megbeszéljük mikor van itt az ideje! Meg is fogjuk. Szerintem addig senki ne ítélkezzen, amíg más életébe nem lát bele. Nem tudja mit járt végig. Az én hibám az volt, hogy ami megfordult a fejembe kérdés, azt ide kiírtam! Ha legközelebb azt a kérdést írom ki, hogy szerintetek ez a teszt pozitív? Mert nagyon szeretnénk, akkor majd Ti akik leszóltatok ismeretlenül szorítani fogtok, meg hogy írjam majd meg mi volt, és ha pozitív gratulálni fogtok és sok boldogságot fogtok kívánni : ) Mert itt senki nem tudja ki a másik! Érdekes az élet, mindenki nézzen tükörbe! Saját életébe! Ha minden klappol Nálatok, akkor én kérek bocsánatot!
Szép Napot Mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!