Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teljesen összezavart a párom,...

Teljesen összezavart a párom, nem értem őt, hogy állhat a baba kérdésben most?

Figyelt kérdés
Lehet rossz helyre rakom ezt a kérdést!Megpróbálom röviden elmesélni!5 éve vagyunk együtt a párommal, én 31 éves vagyok!Neki vannak gyermekei az első házasságából!Jelenleg albérletben lakunk . Mindig azt mondta mikor felmerült témába,hogy gyermeket szeretnék, hogy albérletbe? Hogy fogunk megélni? Még viták is voltak ez miatt!A gyógyszert abbahagytam 1 éve. Óvszerrel védekezünk. Ebben a hónapban késett (késik) a mensim! 4 napja nem jött meg,ma reggel elkezdtem vérezni! Mondtam neki, hogy végre bonthatunk pezsgőt,mert úgy néz ki megjön! Erre Ő teljesen letört. Hogy örült volna a picinek! Nem értem ezt az egészet! Akkor miért védekezünk? Én nagyon szeretném a kicsit, ezek szerint Ő is! Most szomorú, hogy nincs baba (úgy néz ki),akkor miért akar mégis védekezni?Nem értem!
2016. ápr. 20. 07:19
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
A tulaj hosszútávra adta ki (3 éve) de felhozta hogy elgondolkoztak rajta, hogy eladják! :(
2016. ápr. 20. 08:54
 12/31 anonim ***** válasza:
72%
Itt szerintem egyikőtök sem biztos ebben. Olvasd el, amiket fent írtál.
2016. ápr. 20. 08:55
 13/31 A kérdező kommentje:

Most pedig, pont az ellenkezőjét fogom írni.

Ebben a pillanatba kaptam egy sms-t Tőle!Ez áll benne:

Megbeszéljük ma?Lépjünk,babát szeretnék tőled.Szeretlek!

:O :O :)

2016. ápr. 20. 08:59
 14/31 anonim ***** válasza:
80%
Akkor hajrá:)
2016. ápr. 20. 09:02
 15/31 anonim ***** válasza:
63%

pfff. két éretlen ember, aki nem képes ezt megbeszélni.

aztán vigyázz, nehogy majd terhesen azt mondja, hogy "bocsesz mégsem kell a gyerek"...

2016. ápr. 20. 09:03
 16/31 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező nem pont az előbb írtad hogy ti mindent személyes beszélgetés alkalmával szerettek megbeszélni? Nem neten és ehhez hasonló dolgokon. Ehhez képest egy sms-ben ilyet eldönteni elég nevetséges dolog...
2016. ápr. 20. 09:05
 17/31 A kérdező kommentje:

Valószínűleg nem az sms írás közben döntötte el!És írtam is, hogy igen ellent mondok!

Csak arra tudok gondolni, hogy nagyon letört reggel és ezen gondolkozott!

Soha nem mondta hogy tőlem nem akar gyereket, annyit kérdezett mindig hogy albérlet ?

Mindenesetre irigyellek titeket,hogy olyan párkapcsolatotok van vagy házasságotok,ahol minden simán megy!A gyerek téma, a családalapítás...Nálunk nem így van. De szeretjük egymást 5 éve,együtt élünk, amikor elvesztettem a szüleimet autóbalesetben mindig velem volt,amikor ő vesztette el az édasápját, én voltam vele! Kitartunk, és mindenben számíthatunk egymásra! De ez a kérdés nem megy olyan egyszerűen mint Nektek! :(

De ezt is meg fogjuk beszélni. Mint minden mást!

Köszönöm a válaszokat,szerettem volna megbizonyosodni, hogy talán másnál is van, hogy ez a kérdés nem megy egyszerűen.De egyedül vagyunk ezzel ahogy látom!

2016. ápr. 20. 09:17
 18/31 anonim ***** válasza:
71%

nem megy simán.

de kommunikálunk!

nem az hogy egyik nap, jó ne védekezzünk jöhet a gyerek, aztán másnap meg, juj rem. nem lettél terhes...

gyerekesek vagytok.

2016. ápr. 20. 09:24
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Azért este még élő szóban is beszéljétek ezt meg, hogy akkor ezt az sms-t most komolyan gondolta-e vagy csak hirtelen felindulásból írta?

Nálunk mindig egyértelmű volt hogy akarunk gyereket , és legalább 2-t. Az időpontról meg megegyeztünk közösen, ház vásárlás után. Most több gyereket már nem tervezünk, de ha mégis becsúszna, biztos nem vetetnénk el.

2016. ápr. 20. 09:32
 20/31 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta, hogy ez egyik napról a másikra történt, és azt se,hogy nem beszéljük meg!
2016. ápr. 20. 09:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!