Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Márc.3-7-ig volt meg, azóta...

Márc.3-7-ig volt meg, azóta nem jött meg, csináltsm 15-én meh 17-én tesztet negatív. Meddig várjak még h. kimutassa ha esetleg baba van?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 19. 10:06
 1/8 anonim ***** válasza:

Hasonló problémám van, csak nekem 14-17ig volt meg! Olvastam már olyat is, hogy volt, akinek egyetlen egyszer sem volt pozitív tesztje a terhessége alatt, persze ez lehet csak legenda.

Drukkolok!

2016. ápr. 19. 10:22
 2/8 anonim ***** válasza:
en is hasonlo dologba vagyok . marcius 8 tol volt meg , es teszteltem de negativ
2016. ápr. 19. 10:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem márc 12-16, nekem se jött még meg, tesztek negatívok. :(
2016. ápr. 19. 18:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Elso. Az tuti h legenda, vagy mèhenkivuli!:)

Kérdező, lehet h menzesz elotti napon fogant meg, akkoris kozepes az esely a terhessègre.

Es ha akkor tortent akkor 8-12 nap a beágyazòdás, szóval mar elvileg kikellene mutatnia, vagy a hetvègeig mar halvany kellene h legyen. :) 10es.erossegu teszttel probalkozz.:)

2016. ápr. 20. 09:38
 5/8 A kérdező kommentje:
menzi előtti nap???az hogyí,nem is értem...holnap reggel tesztelek
2016. ápr. 20. 13:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyikőtök se ment orvoshoz eddig? Ha valaki volt, mit mondtak neki?
2016. ápr. 20. 14:53
 7/8 anonim ***** válasza:
2 es vagyok ,en jarok az orvoshoz analizisekre ! kiderul minden nem sokara
2016. ápr. 20. 19:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok, én jövőhét szerdán megyek majd orvoshoz
2016. ápr. 20. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!