Teljesen összezavart a párom, nem értem őt, hogy állhat a baba kérdésben most?
Úgy szeretem, hogy itt mindenkinek olyan tökéletes kapcsolata van, és olyan lesajnálóan tud nyilatkozni másokról pár mondatos "ismeret" után. :)
Bevallom nekünk ugyanígy dilemma volt, hogy albi mellett lehet-e babát vállalni vagy jobb várni és öregebb szülőnek lenni. Én nem írtam ide ki az ezzel kapcsolatos gondolataim amikor ez aktuális volt de biztos ugyanígy kaptam volna hideget-meleget a sok tökéletes válaszolótól.
te olvasod amit írsz, vagy kamu?
2napja: nem akar gyereket, albi miatt, de neked késik
ma: megjött a havid, ő szomorú
ma pér órával később: IGEN IGEN szülj nekem gyereket!
nooooormális ffi az ilyen????
Mondom ez nem egyik napról a másikra történt!
Nem 2 napja nem akartaztán igen! Nem beszéltünk róla, ez folyamatosan lejátszódott benne!És akkor erősödött ki amikor késett, akkor mondta jó lenne, örülne. Ha jönni akar jöjjön, de nem konkrétan terveztük volna!
Ennyi az egész!
Nem véletlen írtam ki, hogy röviden leírom! Nem a hónapokat... :)
védheted nyugodtan.
ez a gyerek neki már úgyis sokadik lenne, nem nagy kunszt.
max lelép innen is.
Nem is tudjátok mi volt!
Nem mindig a férfi lép ám félre és adja be a válópert :)
Nem értem miért kell lehurrogni a kérdezőt???
Kedves kérdező, én teljesen értem a dilemmádat. Albérletbe laktok, ezért még nem akartatok gyereket, ezt megbeszéltétek. Most amikor késett, a párod már esetleg titokban reménykedett abban, hogy baba van. Te örültél neki hogy megjött, mert (bár te is szeretnél már babát) de a párodra való tekintettel ezt kellett felé mutatni.
Hidd el a férfiakon sem egyszerű kiigazodni, néha teljesen mást gondolnak mint amit mondanak. A párod szeret téged, és ezért akar közös gyereket. Ennyi. Délután majd letisztázzátok hogy akkor most ki mit is szeretne?
Az albérlet miatt meg ne aggódj, más is szült már albérletbe babát. Én drukkolok nektek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!