Ebben az esetben elmondanátok hogy sikerült a baba?
Férjemmel régóta probalkozunk, reggel már halvány teszt :)
3 hét van a szülinapjaig, várják addig mint meglepi? Ti várnátok?:)
Esetleg ha nem, mindig úgy voltam h nem csak elmondom hanem adok egy kis cipőt neki vagy egy bodyt, jelképesen :) (Nem leszolni kérlek:) )
Én nem várnék/vártam egy percet sem :) Nem is bírtam volna, másrészt neki ugyanolyan köze van hozzá, mint nekem.
Azt, hogy tesz e valaki körítést hozzá mindenki maga dönti el:)
Esélytelen, hogy egy engem foglalkoztató dolgot ne mondjak el rögtön, akármennyire is akarok meglepit...
A kiscipőzés merőben idegen tőlem, nem értem, mire jó az, persze mások csinálhatják, de nekem ez ugyanúgy nem értelmezhető, mint pl. a kísérőgyűrű...
Igen ezzel en is így vagyok h nem tudok várni soha semmivel. Koszonom a választ. :)
A kiserogyurut én sem szívmelengető. A pár 100ftos körítés még nekem jól eső dolog :) köszi:)
3 hét?? Hát,rajtam tuti látná a férjem,hogy valamitől be vagyok zsongva...így magamat buktatnám le :-) Én elmondtam rögtön, és megmutattam neki a tesztet. Egyébként nem is mertünk együtt lenni az első orvosi vizsgálatig és jól is tettük,mert egy hematoma miatt le lettünk tiltva egymásról a 19. hétig. Ki tudja,ha nem tudta volna mi a helyzet és együtt vagyunk,akkor baj is lehetett volna.
Szerintem,ígyis-úgyis nagyon fog örülni a te férjed is!! :-)
"5 napja barna vérzés gorcsel. Tudtam azonnal :)"
ez komoly? gorcsolsz és vérzel?? hat akkor azzal a teszttel még jocskan várnék..ha terhes vagy nem kéne vérezned 5 napig..se gorcsolnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!