Ebben az esetben elmondanátok hogy sikerült a baba?
Férjemmel régóta probalkozunk, reggel már halvány teszt :)
3 hét van a szülinapjaig, várják addig mint meglepi? Ti várnátok?:)
Esetleg ha nem, mindig úgy voltam h nem csak elmondom hanem adok egy kis cipőt neki vagy egy bodyt, jelképesen :) (Nem leszolni kérlek:) )
Ne paráztassátok már hülyeségekkel. Beágyazódási vérzés teljesen normális, ilyenkor a görcs is. Nekem is volt pecsételésem beágyazódáskor, most 13 hetes vagyok.
Egyébként jobb is, ha elmondod most neki, ki tudja, lehet nem örülne, hogy csak a szülinapja miatt nem avattad még be :) valakinek meg gondolom, szeretnéd elmondani, és ha mástól hallja vissza... na az nem kellemes :)
Párom nagyon szeret bütykölni, minden ünnepre valami szerszámmal lepem meg amiről tudom hogy kell.
Odaálltam hozzá és átadtam egy dobozt, mondván tudom, hogy 3 hét a szülinapjáig, de tudom, hogy erre szüksége lehet addig is (félrevezetve). a dobozba csak egy üzenetet raktam: Gratulálok apuka! :)
Leírtam, mert voltak itt jófej kommentelők is :) Ilyen reakciót nem is vártam tőle, délután megyünk dokihoz.
(a menstruációs zavarok miatt nem várom meg a 6. hetet).
Mindenkinek köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!