Ebben az esetben elmondanátok hogy sikerült a baba?
Férjemmel régóta probalkozunk, reggel már halvány teszt :)
3 hét van a szülinapjaig, várják addig mint meglepi? Ti várnátok?:)
Esetleg ha nem, mindig úgy voltam h nem csak elmondom hanem adok egy kis cipőt neki vagy egy bodyt, jelképesen :) (Nem leszolni kérlek:) )
Dec 20-án teszteltem halvány pozitivat. Első ötletem az volt hogy beteszek egy tesztet a fa alá becsomagolva egy levélkével a gyerek nevébeb.
Nem bírtam várni. Másnap elmondtam. Pedig csak4 napról volt szó. Nem 3 hétről.
Én is elmondanám, a 3 hét alatt el kellene menned dokihoz is hogy megállapítsa a terhességet, ebből szerintem ne hagyd ki őt, nagyobb élmény lesz neki mint a kiscipő.
Milyen vérzésed meg görcsölésed volt?? Beágyazódásra gondolsz, vagy most vérzel?
Koszonom a válaszokat :)
Nem tudok telefonról szám szerint válaszolni de:
Nem nem 5napja verzek és gorcsolok... Márkát direkt félre érted:) 5 nappal ezelőtt volt egy kevés barna vér aznap feszült gorcsoltem. Nodokim azt mondta anno ha ilyet tapasztalok ne ijedjek még jó jel.
Sajnos nem venné konkrétan észre, azaz nem furcsalna h nem menstruáció, vtak gondok mikor kimaradt több hónap is, ez baratcserjenek hála beàllt egy pár hónapja 28 naposra de ő is tudja h kell szünetet tartani és ez az utolsó hónap míg szedem :)
Azért a sok maszlag mert 4 év után is szeretjük meglepni apróságokkal egymást. Ma reggeli teszt már erősebb és gyorsabb volt. Amint hazaért megteszem igazgatók volt ezzel én sem birnek várni :)
Sok sikert többi leendő kismamának :)
Azért én nem lennék nyugodt a barnázás miatt. Nekem is volt. Doki mondta, semmi gond, majd elmúlik. Előfordul. Mivel pont a nem várt napján kezdődött és 4 napig tartott. Hittem neki. Majd a 4dik napon a teszt pozitív lett... és erősödött.
Szerencsére a barnázás is elmúlt! DE hét múlva újra kezdődött.... és nem lett jó vége.
Ne legyek vészmadár!
Nekem nem a menzesz napján volt barnázás! :) Az ma lenne esedékes, hanem már 6 napja. Ovut is megéreztem (ha volt), sajnos nem kellemes, így mikor beágyazódás sikerült tudtam :)
De ne ezen vitázzunk, köszönöm mindenkinek a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!