Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ebben az esetben elmondanátok...

Ebben az esetben elmondanátok hogy sikerült a baba?

Figyelt kérdés

Férjemmel régóta probalkozunk, reggel már halvány teszt :)

3 hét van a szülinapjaig, várják addig mint meglepi? Ti várnátok?:)

Esetleg ha nem, mindig úgy voltam h nem csak elmondom hanem adok egy kis cipőt neki vagy egy bodyt, jelképesen :) (Nem leszolni kérlek:) )

2016. ápr. 19. 20:26
1 2 3
 11/22 Bella169 ***** válasza:
100%

Dec 20-án teszteltem halvány pozitivat. Első ötletem az volt hogy beteszek egy tesztet a fa alá becsomagolva egy levélkével a gyerek nevébeb.

Nem bírtam várni. Másnap elmondtam. Pedig csak4 napról volt szó. Nem 3 hétről.

2016. ápr. 19. 21:21
 12/22 anonim ***** válasza:
90%
Se a görcs, se a barnázás nem normális. :(
2016. ápr. 19. 21:42
 13/22 anonim ***** válasza:
Mond el ès sos menj el dokihoz a vèrzès ès a görcsölès miatt!!!!!!
2016. ápr. 19. 22:09
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Görcs + vérzés marhára nem jó kombináció... nem a bejenentés módján kéne trillázni, hanem sürgősen orvoshoz fordulni.
2016. ápr. 19. 22:45
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is elmondanám, a 3 hét alatt el kellene menned dokihoz is hogy megállapítsa a terhességet, ebből szerintem ne hagyd ki őt, nagyobb élmény lesz neki mint a kiscipő.

Milyen vérzésed meg görcsölésed volt?? Beágyazódásra gondolsz, vagy most vérzel?

2016. ápr. 19. 22:46
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Férfi vagyok és az ilyen kérdéseket egyszerűen nem értem. Én mindig pontosan tudtam mikor menstruál a párom és mindig együtt teszteltünk... Hiszen pont azért hagytuk abba a védekezést, mert mindketten babát szeretnénk. Így minden ciklus végi napokban együtt izgultunk. Szerencsénkre 2 hónap alatt sikerült, most 11 hkm.
2016. ápr. 20. 00:13
 17/22 A kérdező kommentje:

Koszonom a válaszokat :)

Nem tudok telefonról szám szerint válaszolni de:

Nem nem 5napja verzek és gorcsolok... Márkát direkt félre érted:) 5 nappal ezelőtt volt egy kevés barna vér aznap feszült gorcsoltem. Nodokim azt mondta anno ha ilyet tapasztalok ne ijedjek még jó jel.

Sajnos nem venné konkrétan észre, azaz nem furcsalna h nem menstruáció, vtak gondok mikor kimaradt több hónap is, ez baratcserjenek hála beàllt egy pár hónapja 28 naposra de ő is tudja h kell szünetet tartani és ez az utolsó hónap míg szedem :)

Azért a sok maszlag mert 4 év után is szeretjük meglepni apróságokkal egymást. Ma reggeli teszt már erősebb és gyorsabb volt. Amint hazaért megteszem igazgatók volt ezzel én sem birnek várni :)

Sok sikert többi leendő kismamának :)

2016. ápr. 20. 04:53
 18/22 A kérdező kommentje:
Már már nem márkát sry telo:)
2016. ápr. 20. 05:12
 19/22 anonim ***** válasza:
76%

Azért én nem lennék nyugodt a barnázás miatt. Nekem is volt. Doki mondta, semmi gond, majd elmúlik. Előfordul. Mivel pont a nem várt napján kezdődött és 4 napig tartott. Hittem neki. Majd a 4dik napon a teszt pozitív lett... és erősödött.

Szerencsére a barnázás is elmúlt! DE hét múlva újra kezdődött.... és nem lett jó vége.

Ne legyek vészmadár!

2016. ápr. 20. 08:47
 20/22 A kérdező kommentje:

Nekem nem a menzesz napján volt barnázás! :) Az ma lenne esedékes, hanem már 6 napja. Ovut is megéreztem (ha volt), sajnos nem kellemes, így mikor beágyazódás sikerült tudtam :)

De ne ezen vitázzunk, köszönöm mindenkinek a választ :)

2016. ápr. 20. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!