Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív tesztesek! Kezeket...

Pozitív tesztesek! Kezeket fel! Van kedvetek megosztani a tapasztalataitokat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Gondoltam csinálok egy csoportot a nem rég pozitív tesztelőknek :) lehet, h ezt már a terhesség oldalra kellett volna, de azt gondoltam, h nem mindenki lépett tovább arra a "fülre"! Gondoltam megoszthatnánk egymással a tapasztalatainkat, véleményeinket, képeinket :) Várlak Titeket:)

2016. ápr. 20. 06:18
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Szia. 1. vagyok.

Állítólag kevés zöldséget és gyümölcsöt eszem, ezért volt a káliumom alacsony.

Holott amióta tudok a terhességről, sokkal több gyümölcsöt-zöldséget eszem, szedem a magzatvédő vitamint.

Szóval nem tudom, mi okozta a bajt.

10 hetes vagyok jelenleg.

2016. máj. 9. 07:59
 32/34 anonim ***** válasza:
Sziasztok!A tesztes lány vagyok.Ma voltam dokinál 5mmes boldogságom van ;)
2016. máj. 11. 22:18
 33/34 anonim ***** válasza:

Az 1. válaszoló vagyok, 11 hetes a babánk.

Tegnap voltunk ultrahangon.

Teljesen ép és egészséges :)

[link]

2016. máj. 18. 05:28
 34/34 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ne haragudjatok, h picit eltűntem, de nagyon nagyon rosszul vagyok...mi múlthéten voltunk UH-n 8hetes voltam papír szerint, de UH szerint már 9, úgyhogy nő, mint a gomba :) 06.08-án megyünk a genetikai UH-ra, nagyon várom már! Veletek minden rendben?
2016. máj. 24. 09:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!