Pozitív tesztesek! Kezeket fel! Van kedvetek megosztani a tapasztalataitokat?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Gondoltam csinálok egy csoportot a nem rég pozitív tesztelőknek :) lehet, h ezt már a terhesség oldalra kellett volna, de azt gondoltam, h nem mindenki lépett tovább arra a "fülre"! Gondoltam megoszthatnánk egymással a tapasztalatainkat, véleményeinket, képeinket :) Várlak Titeket:)2016. ápr. 20. 06:18
21/34 A kérdező kommentje:
Én délben ettem rántott sajtot, azota olyan rosszul vagyok, h csak na....aaaaaaaaa!!! Nem tudom mit csinaljak, h enyhuljon a hányinger :(((
2016. ápr. 28. 16:28
22/34 anonim válasza:
Na tegnap óta jobban vagy? Nekem így még nem volt, de pl a pacal pörköltet imádom, viszont most rá sem tudtam nézni, nem hogy megenni...Én levest ennék egyfolytában, mindegy milyet.... :)
23/34 anonim válasza:
[link] mondanátok nekem valamit..Légyszi
24/34 anonim válasza:
Nagyon pozitívnak tűnik :) 2 nap múlva ismételj, szurkolok :) majd oszd meg velünk, hogy mi lett :)
25/34 A kérdező kommentje:
Ez pozi :) gratulálok!!! Én még mindig nagyon rosszul vagyok egésznap!:( ma megyunk UHra, remelem mar dobog a kis szive! Ma vagyunk 6hét 4naposak! :) ki hogy van?
2016. máj. 5. 06:54
26/34 anonim válasza:
Sziasztok! Na én hétfőn voltam dokinál, minden rendben, hat hetes, 5mm és tökéletes szívműködést láttunk. :) Szerdán már védőnőnél is voltam. :)
Hányinger nekem azóta inkább csak rosszabb lett, egész nap eltart, sőt még éjjel felkele pisilni akkor is rám tör, viszont hányni nem tudok. Ti hogy vagytok?
27/34 anonim válasza:
2.válaszoló vagyok. Ma 9 hetes a Tökmag(Apa hívja így) :D
Velem minden rendben, semmi hányinger :) egész jól vagyok eddig :) úgy néz ki, hogy december 10-e körül fog érkezni a Csodánk :) nagyon várjuk már :)
Veletek minden rendben?
28/34 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Mi tegnap voltunk UH-n! 6hetes 2napos a papir szerint, volt szivhang, ugyh nagyon megnyugodtunk :) 5,7mm! Nalam meg mindig van hányinger, 3napja nem vettem be a femibiont, ma egy picit jobb, de megprobalom az elevitet, hátha attol nem leszek rosszul, mert szerintem a femibion felerősítette a rosszullétet!
2016. máj. 6. 12:09
29/34 anonim válasza:
Sziasztok, első vagyok.
Nemrég kórházban voltam, mert leesett a kálium szintem.
A rosszullétek jönnek - mennek...
December 4 körül fogok szülni.
Reménykedem, hogy a nőgyógyász megemlíti a táppénz lehetőségét.
30/34 A kérdező kommentje:
Hogy vetted észre, h leesett a kálium szinted? Az miben befolyásolja a terhességet? Hány hetes vagy? Remélem már minden rendben :)
2016. máj. 8. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!