Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Adnátok tanácsot nekem? Mi...

Adnátok tanácsot nekem? Mi lehet a baj? Valakivel jó lenne ezt megosztani!

Figyelt kérdés
Nem terhességgel kapcsolatos de már nem bírom és jó lenne egy két tanács!4 éves a kisfiúnk!Kb utána kezdődött hogy nem kívánom a szexet!De durván!Van hogy 1 hó ban csak 2-3x vagyunk együtt de azt is csak kínból teszem!Ha elkezdjük élvezem meg minden de olyan is van hogy istenem mikor megy már el!Próbáltuk már megbeszélni de nem sok értelem van!Szeretem nagyon és a szex is olyan számára hogy mindig azt nézi nekem mi a legjobb!Még sem tudom mi lehet velem a baj!Annyira elvagyok szex nélkül hogy ezt már nem tudom hova tenni!Mért van ez így?Valakinek volt vagy van hasonló? Keressek orvost vagy vegyek valami gyógyszert?Félek hogy tönkre megy a házasságunk és hogy megcsal!27 leszek ő pedig 31!Fiatalok vagyunk!Ha ciki hanem akkor is leírom azt is,hogy még csak önkielégítést sem végzek!Ritka nagyon!
2016. febr. 5. 12:45
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Nagyon megköszönöm ha válaszoltok!De kérlek ne bunkóskodjatok mert ez így is nagyon nehéz!Már így nagy a depresszióm!
2016. febr. 5. 12:47
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
Fordulj orvoshoz. Első körben nőgyógyászt mondanék, ő tovább irányíthat endokrinológushoz. Lehet, hogy hormonváltozás miatt nincsenek efféle vágyaid. Cselekedj, hogy változás álljon be.
2016. febr. 5. 12:50
 3/16 anonim ***** válasza:
Szia ne ess kétségbe ! Miota babat várok rettenetesen elment a kedvem nekem is kéthetente vagyunk egyutt de azt is azert mert érzem h muszaj mert bantom vele ha nem. Ugyan igy vagyok. En a terhességet meg kivarom. Utana pedig vagy fokozot fogok venni ha esetleg nem múlna el ez az egész. Kellemetlen es rossz. Ajánlom neked shopba lehet venni , igaz nem olcso de nagyon jó. Vagy fokozó. Aztán lehet h vissza áll. Minden a helyére. :)
2016. febr. 5. 12:52
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
NE orvost meg gyószert keres, hanem pszichológust/család terapeutát - ugyanis ennek nem fizikaim hanem lelki oka van, de hogy mi, azt csak egy szakember tudja kideríteni. esetleg félsz egy újabb terhességtöl, vagy attól, hogy megzavar benneteket a gyerek, esetleg a saját testeddel nem vagy megbékülve vagy egyszer valami rosszul esett, amikor együtt voltatok, esetleg fogamzásgátlót szed, ami teljesen leállítja ezt az érzést, stb.
2016. febr. 5. 12:52
 5/16 anonim ***** válasza:

lehet ennek hormonális oka, ezt elég könnyű kivizsgálni és kezelni, vagy kizárni. Ha nem ez az ok, akkor lehet, hogy a közös élményeitekben, eleve a kapcsolatotok meghittségében változott valami (kevesebbet találkoztok, kevesebbet tudtok beszélgetni, csak kettesben lenni, egymásra hangolódni, stb.) Tudod, szokták mondani, hogy főleg a nők számára az előjáték nem a simogatással kezdődik, hanem akár egy-két nappal együttlét előtt közös nevetéssel, stb.

Az is lehet, hogy mrá nem tudtok olyan ráérősen, nyugodtan együtt lenni, mint a kicsi megszületése előtt, mert rátok nyithat, vagy felsírhat éjjel, és a sietősebb együttlétet meg annyira nem kedveled, hogy inkább nem is hiányzik....

Amiket felsoroltam, azok az én tapasztalataim, én is így voltam sokáig. Véleményem szerint a libidó csökkenése egy tünet, nem elég azt kezelni (pl. csini fehérneművel), az csak ideig-óráig segít. A kapcsolatt magát kell felrázni valahogy.

2016. febr. 5. 12:53
 6/16 A kérdező kommentje:
Már elmentem olyan 3 hete!Tej szivárog a mellemből és csak menzesz előtt!Szerettem volna ha elküld hormon vizsgálatra mert lehet magasabb a prolaktin szintem!De nem küldött sehova!Beszéltem tegnap másik orvossal az is bunkó volt és azt mondta nem biztos,hogy kell hormont csinálni!Akkor most mit csináljak!Le sem szarják (bocsánat) hogy mi van az emberrel!Gondoltam erre is hogy lehet ezért van az egész!De így nehéz utána menni ha nem írnak ki vizsgálatot!
2016. febr. 5. 12:55
 7/16 A kérdező kommentje:
Köztünk alszik a kicsi nem tudom külön tenni!Van érzéke,hogy mikor kell felkelni az biztos! :) Szülés után depressziós voltam lehet ez is a gond?
2016. febr. 5. 12:59
 8/16 A kérdező kommentje:
Ja és köszönöm a válaszokat! Nagyon rendesek vagytok! :)
2016. febr. 5. 13:00
 9/16 anonim ***** válasza:

"Köztünk alszik a kicsi nem tudom külön tenni!Van érzéke,hogy mikor kell felkelni az biztos! :) "

Akkor már meg is van az ok!

A gyereket szoktasd át a gyerekszobába, akkor nem zavar benneteket. (De egy kérdés: úgyszexel(né)tek, hogy veletek egy ágyon van a négy e´ves gyerek!?!?)

2016. febr. 5. 13:03
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem szedsz véletlenül fogamzásgátlót? Nekem az kavart be! Amint abbahagytam visszaállt az eredeti állapotba a libidóm.
2016. febr. 5. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!