Adnátok tanácsot nekem? Mi lehet a baj? Valakivel jó lenne ezt megosztani!
lehet ennek hormonális oka, ezt elég könnyű kivizsgálni és kezelni, vagy kizárni. Ha nem ez az ok, akkor lehet, hogy a közös élményeitekben, eleve a kapcsolatotok meghittségében változott valami (kevesebbet találkoztok, kevesebbet tudtok beszélgetni, csak kettesben lenni, egymásra hangolódni, stb.) Tudod, szokták mondani, hogy főleg a nők számára az előjáték nem a simogatással kezdődik, hanem akár egy-két nappal együttlét előtt közös nevetéssel, stb.
Az is lehet, hogy mrá nem tudtok olyan ráérősen, nyugodtan együtt lenni, mint a kicsi megszületése előtt, mert rátok nyithat, vagy felsírhat éjjel, és a sietősebb együttlétet meg annyira nem kedveled, hogy inkább nem is hiányzik....
Amiket felsoroltam, azok az én tapasztalataim, én is így voltam sokáig. Véleményem szerint a libidó csökkenése egy tünet, nem elég azt kezelni (pl. csini fehérneművel), az csak ideig-óráig segít. A kapcsolatt magát kell felrázni valahogy.
"Köztünk alszik a kicsi nem tudom külön tenni!Van érzéke,hogy mikor kell felkelni az biztos! :) "
Akkor már meg is van az ok!
A gyereket szoktasd át a gyerekszobába, akkor nem zavar benneteket. (De egy kérdés: úgyszexel(né)tek, hogy veletek egy ágyon van a négy e´ves gyerek!?!?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!