Adnátok tanácsot nekem? Mi lehet a baj? Valakivel jó lenne ezt megosztani!
Figyelt kérdés
Nem terhességgel kapcsolatos de már nem bírom és jó lenne egy két tanács!4 éves a kisfiúnk!Kb utána kezdődött hogy nem kívánom a szexet!De durván!Van hogy 1 hó ban csak 2-3x vagyunk együtt de azt is csak kínból teszem!Ha elkezdjük élvezem meg minden de olyan is van hogy istenem mikor megy már el!Próbáltuk már megbeszélni de nem sok értelem van!Szeretem nagyon és a szex is olyan számára hogy mindig azt nézi nekem mi a legjobb!Még sem tudom mi lehet velem a baj!Annyira elvagyok szex nélkül hogy ezt már nem tudom hova tenni!Mért van ez így?Valakinek volt vagy van hasonló? Keressek orvost vagy vegyek valami gyógyszert?Félek hogy tönkre megy a házasságunk és hogy megcsal!27 leszek ő pedig 31!Fiatalok vagyunk!Ha ciki hanem akkor is leírom azt is,hogy még csak önkielégítést sem végzek!Ritka nagyon!2016. febr. 5. 12:45
11/16 A kérdező kommentje:
Természetesen nem szexelünk mellette!De nem is tudunk máshol csak a szobában de ott vagy a földön vagy széken! Anyósékkal lakunk és csak két szoba van!Úgy hogy őt sem és magunkat sem tudom máshova tenni!Most vettünk házat de költözés még odébb van rendbe kell rakni!
2016. febr. 5. 13:15
12/16 A kérdező kommentje:
Nem szedek gyógyszert!
2016. febr. 5. 13:16
13/16 anonim válasza:
Valóban lehet lelki oka is. Keress másik orvost, aki érdemben kivizsgál. Igaz, lehet, hogy az magán lesz. De ha ott kiderülne, hogy minden rendben, akkor jöhet a pszichológus is.
14/16 anonim válasza:
Az lehet az oka, hogy egy szobában kell szexelni ahol alszik a gyerek. Ezt nem tartom jónak, hiszen már 4 éves, nagyon nagy, ha véletlen megébred közben az senkinek sem lenne jó... megértem ha ilyen körülmények között nem tudtok szexelni.
Mihamarabb költözzetek át a saját házatokba és valószínű jobban lesz kedved a szexhez. Persze az sem hülyeség amit az előttem szólók írtak még pluszban ehhez.
15/16 anonim válasza:
Nekem se lenne kedvem szexelni, ha a 4 éves gyerekem mellett lenne csak rá alkalmam. Akkor már inkább eszembe se jutna még a szex gondolata se...
16/16 anonim válasza:
Egyetértek, én sem tudnám úgy elengedni magam, áááá. A mi fiúnk is köztünk alszik, de vagy délután vagyunk kettesben, amikor még bölcsiben van, de mi már otthon, vagy másik szobában oldjuk meg, semmiképpen sem egy légtérben. Engem még az is feszélyezne, hogy anyósék esetleg a falon keresztül meghallhatnak minket. SZóval nagyjából megvan az ok, mielőbbi költözést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!