Pozitív tesztesek! Kezeket fel! Van kedvetek megosztani a
tapasztalataitokat?
11/34 anonim válasza:
2.válaszoló vagyok. Nagy gratula neked is :) boldog Babavárást kívánok :) Nagytesónak gyönyörű karácsonyi ajándéka lesz ahogy nézem a dátumokat :)
2016. ápr. 21. 13:08
Sziasztok!Én még teszt előtt állok..Hasam az fáj,olyan mintha meg akarna jönni.A melleim inkább olyanok,mintha bele bele szúrna..Pisilni sokat járok és állandóan szomjas vagyok,de annyira hogy úgy érzem ki száradok..Még 13 nap van a menstruációmig..
2016. ápr. 21. 14:36
13/34 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Akkor neked most van pé-d :) Többieknek nagyon gratulálok :) en holnap megyek az Uh-ra! Nagyon várom, még csak petezsákot nezunk, szivhang nem lesz, de akkor is szeretnem latni :)
14/34 A kérdező kommentje:
Sziasztok:) mi ma voltunk az elso UH-n, h lássuk minden rendben van e! Az ultrahangozo hölgy kerdezte, h mikor volt az utolso menzesz, mondtam, h 03.20, es azt felelte, h akkor meg nem biztos, látunk bmit is....naaaa dehogynem, hat itt van :) szülésznőm egy nagyon jo ismerős, fogta a kezem, es megpillantottuk, a kis petezsákomat :) mivel 4hetes 5napos, ezert tudtuk, h szivhang meg nem lesz, majd ket het mulva, de méhen belul van, ugyh megnyugodtam :) az elso fotónk :D
[link] 7mm-es! Mar most szerelmes vagyok belé:)
15/34 anonim válasza:
2.válaszoló vagyok.
Jajj annyira jó neked, már fényképed is van :)) én holnap megyek délután orvoshoz, elvileg már több mint 7 hetesen :) remélem minden rendben lesz. Ha érdekel, hogy mi volt, akkor majd megosztom veletek :))
Kellemes vasárnap délutánt Nektek :)
2016. ápr. 24. 13:14
16/34 A kérdező kommentje:
Mindenkepp oszd meg :) nálatok akkor mar szívhang is biztosan lesz!!! Szorítok nagyon :)
17/34 anonim válasza:
Sziasztok :)
Ahogy ígértem, írok:)
Minden rendben volt ma a dokinál, gyönyörű szívhangot hallottunk :)
Most kezdem csak igazán felfogni, hogy egy édes gyönyörűség növekszik a pocakomban :) már most imádom :)
2016. ápr. 25. 20:05
18/34 A kérdező kommentje:
Jujjjjjj de jooooo nekeeeed!!! Gratulaaalok!!!:) Mi csak jovoheten megyunk, de en olyan rosszul vagyok, h csak na :-/ Neked vannak tuneteid?
19/34 anonim válasza:
A napokban nincsenek, aminek nagyon örülök :) remélem ez így is marad ;)
Veled is minden rendben lesz :)
2016. ápr. 26. 17:33
Örülök, hogy aki volt dokinál annál minden rendben!! :) Én vagyok, aki 2.-án megy, annyira lassan telik az idő, hogy már megőrülök.... :) :) Ráadásul én kórházban dolgozom, tehát pikk-pakk leugorhatnék, de megígértem magamnak, hogy kibírom.... :) :)
Nálam a hányinger teljesen változó,az erőssége is és, hogy mikor van az is. 1-2 ételnél vettem észre, amit eddig szerettem, hogy most undorom tőlük. :) A melleim írtó kemények, feszesek, le akarnak szakadni. Ezeken kívül amúgy tök jól vagyok. :) Nálatok? Tünetek?
2016. ápr. 27. 09:34
Kapcsolódó kérdések: