Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 31. -e környékére...

Ki nem várja 31. -e környékére? Hányadik próbálkozás? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én 31.-ére nem várom...nagyon nem... :) az első próbálkozos hónap. Csináltam ovu tesztet is es elméletileg 16.án volt erősebb a teszt csík mint a controll csík úgyhogy elméletileg másnap volt pm. Ittam gyógyteàt ovuig, mértem a hőmérsékletemet es el kezdtem a barát cseréje kapszulat is mert nagyon sokan dicsérik. 2 naponta voltunk együtt. Nagyon nem várom!! Valaki van hasonló cipőben ???? Vannak valami tünetek a beagyazodasra ??? Mikor teszteltek???? Várjuk egyutt a nem várt napját...... :)

2016. jan. 21. 15:58
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
#12# A mai is kétcsíkos :) [link]
2016. febr. 1. 10:49
 42/60 anonim ***** válasza:
#8# szep eros csik:) gratulalok kismama!:) boldog babavarast:) elso baba?
2016. febr. 1. 15:26
 43/60 anonim ***** válasza:
#12# köszi! Viszont kívánok minden jót! Tavaly pont ilyenkor lettem terhes, de 20 hetesen elvetéltem. Nagyon vártuk már, hogy sikerüljön :)
2016. febr. 1. 21:29
 44/60 anonim ***** válasza:
Sziasztok! 2-es vagyok :) ma teszteltem du. vizeletbol halvany pozit, holnap reggel tesztelek megint aztan felrakom ide is :) van, aki meg tesztelt??
2016. febr. 3. 20:16
 45/60 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Itt a tesztem :) #2

[link]

2016. febr. 4. 09:48
 46/60 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Úgy tűnik jó volt a holdállás, vagy valami, mert nagyon sikeres volt az év eleje mindenkinél :) Új év, új lendület, új remény, ami végre megvalósul! #12#
2016. febr. 4. 10:24
 47/60 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Hogy vagytok? Volt már vki dokinál?? #12#
2016. febr. 8. 09:22
 48/60 anonim ***** válasza:

#8# gratula neked is 2es:)

Hogy vagytok lanyok? Nalam mar elkezdodtek a rosszulletek:( eleg ramaty allapotban vagyok sajnos.remelem ti jobban vagytok!:)

2016. febr. 11. 12:19
 49/60 anonim ***** válasza:
Mellfájdalom, napközben álomkór, este nehezen elalvás és az elmúlt pár napban végtelen teltségérzet egész nap annak ellenére,h nem gondolom,h sokat zabáltam volna és ebből adódóan éreztem rosszul magam. Jövő héten megyek dokihoz :) #12#
2016. febr. 11. 14:10
 50/60 anonim ***** válasza:
Kicsit off már a kérdés, de gondoltam megírom,h voltam uh-n. 7+6h, van szívhang, minden rendben. :) #12#
2016. febr. 20. 03:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!