Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 31. -e környékére...

Ki nem várja 31. -e környékére? Hányadik próbálkozás? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én 31.-ére nem várom...nagyon nem... :) az első próbálkozos hónap. Csináltam ovu tesztet is es elméletileg 16.án volt erősebb a teszt csík mint a controll csík úgyhogy elméletileg másnap volt pm. Ittam gyógyteàt ovuig, mértem a hőmérsékletemet es el kezdtem a barát cseréje kapszulat is mert nagyon sokan dicsérik. 2 naponta voltunk együtt. Nagyon nem várom!! Valaki van hasonló cipőben ???? Vannak valami tünetek a beagyazodasra ??? Mikor teszteltek???? Várjuk egyutt a nem várt napját...... :)

2016. jan. 21. 15:58
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
oké a derekam nekem is nagyon fáj mintha leszakadna bizakodok nagyon!!!
2016. jan. 29. 12:21
 32/60 anonim ***** válasza:

#8as vagyok koszi a gratulaciokat!:) es neked is gratula kedves kerdezo:) csak most olvastam vissza es ha nem csinaltal volna maig terhessegi tesztet irtam is volna h az en ovus teszteim is ilyen szep erosek voltak es h sztem babas vagy :) de igy mar kiderult es nagyon szuper:)

En voltam dokinal es csak egy terhessegi tesztet csinaltak ami pozi lett. Megkaptam a kitoltendo papirokat aztan majd jeleznek mikor kell ujra mennem.(angliaban elunk)

Te mikor mesz orvoshoz?:)

Szurkolok a tobbieknek is h ket csikosak legyetek!!!:-)

2016. jan. 29. 22:15
 33/60 anonim ***** válasza:
#12 vagyok. Ma van "a nap". Eddig semmi :) Ha holnap se jön meg, jövő hét elején tesztelek.
2016. jan. 30. 09:35
 34/60 A kérdező kommentje:

#12 szurkolok neked nagyon hogy ne legyen ma semmi sem meg holnap sem es azután sem :) kérlek írj majd hogy mi lett az eredmény :)

#8 gratulalok meg egyszer akkor neked mar tuti biztos :) en nem tudom mikor menjek orvoshoz, meg egy picit várok vele szerintem aztán utanna megyek mert meg ki szeretnem választani hova akarok járni :)

2016. jan. 30. 11:33
 35/60 anonim ***** válasza:
Köszi! Mindenképp megírom :) #12#
2016. jan. 30. 12:27
 36/60 anonim ***** válasza:
Nekem tavaly, amikor a pozi teszttel felhívtam a dokit kb 5 hetesen azt mondta,h ráérek 3-4 hét múlva vizsgálatra menni és akkor már nem is hüvelyi uh-val néztek, hanem hasival. #12#
2016. jan. 30. 16:31
 37/60 anonim ***** válasza:
#12# nem bírtam holnapig. Találtam itthon egy ovu tesztet, aztán egy hcg tesztet is. Íme [link]
2016. jan. 31. 17:19
 38/60 anonim ***** válasza:

(8as vagyok) gratulalok 12es:))) szuperul osszejott nekunk csajok:) en olyan boldog vagyok:)tnap kiderult az egyik baratnom is terhes es kb1-2het van koztunk ugyh mindenki a fellegekben jar:)

Kivanok jo geszseget es konnyu terhesseget nekunk:) majd irjatok a kesobbiekben is h kivel mizu!:)

2016. jan. 31. 18:56
 39/60 anonim ***** válasza:
#12# Még nem merek örülni. Holnap csinálok még egy tesztet, mert a hcg teszt bontott volt. Egyszer véletlenül kettőtt bontottam ki, mert össze voltak ragadva, de visszazártam egy légmentes tasakba és el is felejtettem,h van... De remélem az ovu teszt nem hazudik :) olyan erős lett a csík rövid idő alatr,h majd leugrott a tesztről...
2016. jan. 31. 21:05
 40/60 anonim ***** válasza:

#12# A mai is kétcsíkos :)

[url= [link]

2016. febr. 1. 10:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!