Ki nem várja 31. -e környékére? Hányadik próbálkozás? Tapasztalatok?
#8as vagyok koszi a gratulaciokat!:) es neked is gratula kedves kerdezo:) csak most olvastam vissza es ha nem csinaltal volna maig terhessegi tesztet irtam is volna h az en ovus teszteim is ilyen szep erosek voltak es h sztem babas vagy :) de igy mar kiderult es nagyon szuper:)
En voltam dokinal es csak egy terhessegi tesztet csinaltak ami pozi lett. Megkaptam a kitoltendo papirokat aztan majd jeleznek mikor kell ujra mennem.(angliaban elunk)
Te mikor mesz orvoshoz?:)
Szurkolok a tobbieknek is h ket csikosak legyetek!!!:-)
#12 szurkolok neked nagyon hogy ne legyen ma semmi sem meg holnap sem es azután sem :) kérlek írj majd hogy mi lett az eredmény :)
#8 gratulalok meg egyszer akkor neked mar tuti biztos :) en nem tudom mikor menjek orvoshoz, meg egy picit várok vele szerintem aztán utanna megyek mert meg ki szeretnem választani hova akarok járni :)
(8as vagyok) gratulalok 12es:))) szuperul osszejott nekunk csajok:) en olyan boldog vagyok:)tnap kiderult az egyik baratnom is terhes es kb1-2het van koztunk ugyh mindenki a fellegekben jar:)
Kivanok jo geszseget es konnyu terhesseget nekunk:) majd irjatok a kesobbiekben is h kivel mizu!:)
#12# A mai is kétcsíkos :)
[url= [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!