Ki nem várja 31. -e környékére? Hányadik próbálkozás? Tapasztalatok?
Sziasztok!
Én 30ára nem várom. Tavaly májusban volt egy 20 hetes vetélésem. Augusztus óta próbálkozunk. Nem ovutesztelek és nem hőmérőzök :)
9 és 10. napomon nagyon kevés víztiszta, átlátszó, nyúlós nyákom volt, 14. napon nagy mennyiségű vízszerű folyás, kb. mintha bepisiltem volna naponta többször. Együtt voltunk 6, 10, 12, 15. napokon. Múlt csütörtökön és pénteken eddig szokatlan, enyhe menzesz-szerű görcseim voltak és egész hónapban nedvesnek éreztem magam. :/
Kíváncsian várom mi lesz! :)
#7 az ovu tesztet lehet használni jóstesztnek is, lehet,h jót jelez! :)
#8 gratulálok!!
Hajrá mindenkinek!
Csajok en ma ra vettem magam délután hogy el használjam az ovu tesztemet es ez lett az eredménye : [link]
Vélemény ???? 😊
Es esetleg akit érdekel annak megmutatom hogyan alakult a hőm : [link]
Nagyon nagyon reménykedem 😊 Hogy vagytok??? Van valami tünet ??? Nekem a cicim el kezdett fajdogalni...nagyon érzékeny lett 😊
#12 16 18 vagyok
Úgy tűnik ez egy sikeres hónap :)
Remélem nálunk is, de én nem merek tesztelni, majd ha már rendesen késik. Drukkolok mindenkinek!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!