Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 31. -e környékére...

Ki nem várja 31. -e környékére? Hányadik próbálkozás? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én 31.-ére nem várom...nagyon nem... :) az első próbálkozos hónap. Csináltam ovu tesztet is es elméletileg 16.án volt erősebb a teszt csík mint a controll csík úgyhogy elméletileg másnap volt pm. Ittam gyógyteàt ovuig, mértem a hőmérsékletemet es el kezdtem a barát cseréje kapszulat is mert nagyon sokan dicsérik. 2 naponta voltunk együtt. Nagyon nem várom!! Valaki van hasonló cipőben ???? Vannak valami tünetek a beagyazodasra ??? Mikor teszteltek???? Várjuk egyutt a nem várt napját...... :)

2016. jan. 21. 15:58
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
Ki mikor tesztel??
2016. jan. 26. 15:35
 12/60 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én 30ára nem várom. Tavaly májusban volt egy 20 hetes vetélésem. Augusztus óta próbálkozunk. Nem ovutesztelek és nem hőmérőzök :)

9 és 10. napomon nagyon kevés víztiszta, átlátszó, nyúlós nyákom volt, 14. napon nagy mennyiségű vízszerű folyás, kb. mintha bepisiltem volna naponta többször. Együtt voltunk 6, 10, 12, 15. napokon. Múlt csütörtökön és pénteken eddig szokatlan, enyhe menzesz-szerű görcseim voltak és egész hónapban nedvesnek éreztem magam. :/

Kíváncsian várom mi lesz! :)

#7 az ovu tesztet lehet használni jóstesztnek is, lehet,h jót jelez! :)

#8 gratulálok!!

Hajrá mindenkinek!

2016. jan. 26. 15:38
 13/60 anonim ***** válasza:
7-es vagyok! Ma is csináltam egy ovu tesztet az is poui volt remélem hogy jót jelez!!!! :-)
2016. jan. 26. 16:19
 14/60 anonim ***** válasza:
2-es vagyok.. én már belezavarodtam teljesen :( 15. napon volt szerintem ovu, ahhoz képest a 18. napon volt a legerősebb a tesztem, de a rá következő napokban már halványodott. Vagy a 17. napon lett volna pozi tesztem vagy nem is volt pé-m.... :(
2016. jan. 26. 16:24
 15/60 A kérdező kommentje:
Nekem még van egy ovu tesztem nem tudom mikor probalkozzak vele. A terhes teszttol meg felek :(felek hogy nem sikerült....szerintem meg várom a pénteket es ha addig semmi akkor szombat reggel csinálok egyet :) csajok nagyon szorítok nektek !!!!!
2016. jan. 27. 09:53
 16/60 anonim ***** válasza:
Én már sokszor megfogadtam,h csak 5-7 nap késésnél fogok tesztelni. Remélem ebben a hónapban be is tarthatom a fogadalmam. Nincs is otthon tesztem, mert különben már biztos elcsábultam volna... És az elmúlt hónapokban csak negatívak voltak, aztán meg is jött. Talán most nem így lesz :)
2016. jan. 27. 12:16
 17/60 A kérdező kommentje:

Csajok en ma ra vettem magam délután hogy el használjam az ovu tesztemet es ez lett az eredménye : [link]

Vélemény ???? 😊

Es esetleg akit érdekel annak megmutatom hogyan alakult a hőm : [link]

Nagyon nagyon reménykedem 😊 Hogy vagytok??? Van valami tünet ??? Nekem a cicim el kezdett fajdogalni...nagyon érzékeny lett 😊

2016. jan. 27. 17:39
 18/60 anonim ***** válasza:
Hát ez jónak tűnik!! :))) Mikor tesztelsz hcg-re??
2016. jan. 27. 21:06
 19/60 anonim ***** válasza:
Nekem is pozi lett az ovu tesztem én megvárom a nemvárt napját azaz szombat reggel tesztelés!!! :-)
2016. jan. 28. 09:26
 20/60 anonim ***** válasza:

#12 16 18 vagyok

Úgy tűnik ez egy sikeres hónap :)

Remélem nálunk is, de én nem merek tesztelni, majd ha már rendesen késik. Drukkolok mindenkinek!! :)

2016. jan. 28. 11:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!