Ki nem várja 31. -e környékére? Hányadik próbálkozás? Tapasztalatok?
Csajok holnap reggel elmegyek tesztért ha bepisilek útközben ha nem mert ugye első pisibol akarom csinálni 😂 (Vicces lesz) !
Szurkoljatok legyszi 😊 Mar most nagyon izgulok !!!!
Valaki tesztel holnap ??? Vagy csak en ?????
Van valami tüntetetek csajok?????
Hát remélem nincs messze a patika :))
Nekem még van 2 napom. A "tüneteket" inkább nem részletezem, mert hátha csak beképzelem, volt már ilyen az elmúlt hónapokban.. :/ Az tény, h a melleim nagyon fájnak és nehezek. Szokott mesi előtt is, csak azt nem tudom,h ugyanígy-e. De hamarosan kiderül. :)
Reggel el rohantam a rossmannba es hirtelen olyan gyönyörű lett ez a mai nap ennek az esős időnek az ellenére is hogy az hihetetlen 😊
[link] Tudom hogy nem valami erős de ott az en kis második csikom , es ő jelzett nekem tegnap nem a
Mensi 😊 mar most annyira szeretem ❤ Ti hogy vagytok??? Kedves utolsó ???? Teszteltel????? Szorítok nektek is :)
Gratulálok!!
Nyugodt, egészséges babavárást kívánok!!
Remélem holnap nem jön meg nekem sem és néhány nap múlva mutathatok egy kétcsíkosat. :)
#12voltam
Nagyon szorítok nektek csajok!!!! Mindenképpen tartsuk a kapcsolatot hogy mi a helyzet veletek :)
Egyébként annyira érdekes érzés. Nekem ő lesz az első babám es majd meg vesztem annyira akartam es akarom is es ahogy megláttam a tesztet eloszor nem hittem el majd utanna rámtort hogy Uristen jól mekkora hatalmas felelősség es hogy jo anya leszek-e :) gondolom
Ez majdnem mindenkinél igy van! De nagyon nagyon boldog vagyok :)
Igazából nem tudnék olyan kimondott tunetet mondani csak a derekam faj eléggé de az lehet azert is meg nem egy
Könnyű fizikai munkám van...illetve a fáradtság amit eddig is éreztem de amugy is egy alomszuszek vagyok 😊 Majd írok nektek ha érzek mást is 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!