Láttok valamit ezen a teszten?
Ja, és nekem is pár nappal később lett halvány pozitív, majd rendes pozitív.
2016. jan. 7. 13:25
Ezek voltak a tesztjeim, a dpo hibásan van rajta, mert 19. ciklusnapon foganhatott, ezeket meg a 18.-hoz viszonyítottam. A 31.-en kellett volna átlagban megjönnie (28-32 napos ciklusaim voltak).
Halvány, de azért jobban látható pozitív a 33. ciklusnapomon volt.
2016. jan. 7. 13:43
2016. jan. 7. 13:44
34/40 A kérdező kommentje:
Hát, SZTK-ban voltam, nem mért semmit a doki. Azt mondta, 5 hetes terhességet lát szabályos petezsák, benne szikhólyag. Magzati szívműködés még nincs. Ennyit mondott. Úgy aggódom, pedig tudom, hogy minden rendben lesz, hiszen nem lehet másként. Amúgy tüneteim is vannak, álomkóros vagyok, sírós, elképesztően fáradt, a cicim kemény és fáj, és szinte egész nap émelygek (bár ez lehet az idegeskedéstől is) de pl a fogmosás már annyira ingerel, hogy ökledezek minden alkalommal. :(
35/40 A kérdező kommentje:
ja, és nagyon feledékeny és szétszórt vagyok..már a munkahelyemen is ezen nevetnek...
És miért aggódsz?:) Mármint jó helyen tapadt meg, szabályos a petezsák, még a szikhólygot is látta benne, amit 5. héten még nem feltétlenül szoktak. Ha középidőben is fogant volna, akkoris normális lenne, ha csak ennyit lát, nemhogy még úgy, hogy valószínűleg később fogant. Szóval ezek nagyon jó hírek, azért örülni se felejts el:)
2016. jan. 7. 17:31
még hozzátenném az sztk-s méréshez, hogy ne aggódj, ha kisebbet mérnek, mint amit számolsz. nálunk az sztk-ban (V.ker.) elképesztő minőségű az uh gép, és engem mindig 1,5 héttel kisebbre mértek. Az elején ez nagyon idegesített, aztán már nem jártam oda uh-ra (nem ezért).
2016. jan. 7. 18:33
38/40 A kérdező kommentje:
Azért aggódok, mert csak 5 hetet állapított meg az orvos és még nem vol szívhang, pedig mensi szerint már 6 hetes lennék.
Köszi a hozzászólásod, megnyugodtam kicsit.
Ma amúgy nagyon rosszul voltam, kihánytam még a semmit is, mert enni se tudok az émelygés miatt, és bár ez bizti furán hangzik, de úgy megnyugtatott, hogy bizti fejlődik szépen a babánk...
Magán orvoshoz fogok majd járni, csak még amígnem tudtam azt sem, hogy egyáltalán fog e már látszódni valami, addig feleslegesnek gondoltam erre 15-20 ezret kiadni...Jövő héten is még ide megyek vissza az SZTK-ba, alapvetően szimpatikus volt az orvos is...
39/40 anonim válasza:
Szia Kérdező, ha olvasod még mi van veletek? Hogy van a pocak?
2016. ápr. 29. 10:05
40/40 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, hogy kérdezed, de sajnos nem lett sikerszori belőle. Súlyos fejlődési rendellenességek miatt a 19. héten indukált vetélésem volt. Hát, ezt senkinek nem kívánom. :(
Kapcsolódó kérdések: