Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Láttok valamit ezen a teszten?

Láttok valamit ezen a teszten?

Figyelt kérdés
[link]
2015. dec. 26. 22:51
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:

ha ez nem egy predictor early (ami nálam minden hónapban pozitív volt, akkor is, ha nem volt baba:D), akkor szerintem is ez egy halvány pozitív.

az furcsa, hogy miért ennyire halvány, ha már ennyi ideje késik a menzeszed, bár írod, hogy nem pontosak a ciklusaid.

(egy hormonsort kérj a dokidtól, ha terhes vagy, ha nem, ilyen esetben hasznos lehet a baba megőrzésében.)

vegyél egy digitális Clearblue-t, az megmondja feketén-fehéren:)

2015. dec. 27. 08:02
 12/40 A kérdező kommentje:

Utoljó, a teszt nem most készült, hanem már napokkal ezelőtt, asszem 4 napja. gabriel tesztm egyébként.

Gondolod, hogy hormonális problémám lenne?

Én azt hittem, hogy csak később lehetett ovum. Elkezdtem ovu tesztezni, de végül nem csináltamvégig a ciklust, így nem tudom pontosan, de középidőben nem volt ovum az tuti.

A hőm még ma is 37volt. Reménykedem. Ha nem lenne ciki, az ügyeletes gyógyszertárban még ma vennék egy tesztet.

2015. dec. 27. 10:31
 13/40 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy ha nem lenne ciki? Mitől lenne ciki az, hogy tesztelsz? Ne légy már nevetséges, vegyél nyugodtan tesztet az ügyeletes patikában. :)
2015. dec. 27. 10:59
 14/40 A kérdező kommentje:
Nem a tesztelés ciki. Hanem az ügyeletes patika. Nálunk (kis település) ilyenkor nincs nyitvagyógyszertár, de van egy ügyeletes, ahová be lehet csöngetni, és kinyitják. Dez azért ez nem annyira életbevágó dolog, ami holnap reggelig ne várhatna. Erre értettem a cikit, nem a tesztelésre.
2015. dec. 27. 11:28
 15/40 anonim ***** válasza:
nem én gondolom, tőlem a dokik kérdezték mindig, hogy ugye 28 napos a ciklusom és mindig időre jön meg? én kérdeztem, hogy miért és mondták, hogy ha nem, érdemes lehet egy hormonsor:)
2015. dec. 27. 11:35
 16/40 A kérdező kommentje:
Èrtem. Beszèlek erről èn is a nőgyógyàsszal. Köszönöm a tanàcsot.
2015. dec. 27. 12:25
 17/40 anonim ***** válasza:
Pozitívnak látszik, nekem is ilyen halvány volt mensi előtti napon. Azóta 19 hetes kismami vagyok😊
2015. dec. 27. 21:46
 18/40 anonim ***** válasza:
Majd írj :-) Szerintem is pozi:-)
2015. dec. 27. 23:59
 19/40 A kérdező kommentje:
Most teszteltem. Nagyon erős pozitív. Mindenkinek köszi.
2015. dec. 28. 10:02
 20/40 anonim ***** válasza:
Szívből gratulálok! :)
2015. dec. 28. 10:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!