Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Láttok ezen a terhességi...

Láttok ezen a terhességi teszten valamit? Nagyon halvány csík?

Figyelt kérdés

a képen nem annyira látszik élőbe kicsit szerintem erősebb... De csak hunyorítva látni így is.

Nem várt ELŐTT csináltam, 5 nappal, tudom korán, de inkább csak kiváncsiság kedvéért... és most nem tudom hogy van-e ott valami vagy nincs..

[link]

2015. febr. 17. 22:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Látom a csikodat, nekem többször is volt hasonló , de sajnos nem volt terhesség. Viszont neked drukkolok, hogy erősödjön !
2015. febr. 17. 22:12
 2/16 anonim ***** válasza:
Szerintem negativ... Várd meg a nem várt időpontját... Szurkolok hogy pozitiv legyen
2015. febr. 17. 22:13
 3/16 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már ilyesmi és nem volt baba :( De drukkolok!
2015. febr. 17. 22:13
 4/16 A kérdező kommentje:

én is félek hogy csak hibás volt a teszt, vagy szellemcsík.

Ezért másnap reggel újra csináltam egyet, gondoltam kettő csak nem hibás egymás után... ott is látszik, kb ugyanennyire ( külön arról nem csináltam képet, mert ezt is nehezen fényképeztem le)

Igaz, még tényleg nagyon korán vagyok.az már nekem valami hogy nem CSAK én látom, hanem más is, mégha tényleg nem baba is van a dologba, de legalább nem képzelem oda. KÖSZI!

2015. febr. 17. 22:15
 5/16 anonim ***** válasza:

Itt is olyan kis halványka vonal volt, a többség negaívnak látta, mégis pozitív lett.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2015. febr. 17. 22:16
 6/16 anonim ***** válasza:

#5-é halvány, de egyértelmű pozitív.

A Kérdezőé szerintem negatív.

2015. febr. 17. 22:19
 7/16 anonim ***** válasza:
5 nappal a nemvárt előtt az lenne a fura ha erősebb csík lenne. Szóval ha rózsaszín azt jelzi valami készülőben. De annyira nem jó dolog ennyire korán tesztelni, sajnos nagyon sok ilyenkor még a kémiai terhesség. Nyílván megy a drukk h ne így legyen, de ki kell várni a nemvárt időpontját.
2015. febr. 17. 23:18
 8/16 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom,hogy még ne ugrálj örömödben, de szerintem is van annak oka,ha több teszten is látszik. Én is látom egyébként. 5 nappal nemvárt előtt nem is "kell" erősebbnek lennie, de várj legalább 2-3 napot és akkor tesztelj újra.
2015. febr. 18. 05:16
 9/16 anonim ***** válasza:
Én pozitivnak látom remélem erősödni fog!
2015. febr. 18. 07:13
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! Jó pár hónapja várunk már a babára, és azóta volt olyan hogy 2 hétig nem jött meg, és mégis totál negatív tesztek lettek. (megtartottam még azokat is, ezekkel összehasonlítva, ezen tényleg jobban látszik )

DE persze nem táncolok örömömbe! de csak van ott valami, ha már nem csak én látom egyedül... féltem nagyon feltenni a kérdést, hogy nekem esik mindenki, hogy nincs is ott semmi... Ha más is látja, nekem már az is bíztatás, hogy nem én beszélem magamba! nincs még nagy öröm,de azért reménykedek, hiszen szerintem se gond, hogy ilyen korán ,még csak ilyen halvány. vasárnapra nem várom, ti mikor tesztelnétek újra? csak vasárnap? vagy péntek reggel? szerintetek?

2015. febr. 18. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!