Láttok ezen a terhességi teszten valamit? Nagyon halvány csík?
a képen nem annyira látszik élőbe kicsit szerintem erősebb... De csak hunyorítva látni így is.
Nem várt ELŐTT csináltam, 5 nappal, tudom korán, de inkább csak kiváncsiság kedvéért... és most nem tudom hogy van-e ott valami vagy nincs..
én is félek hogy csak hibás volt a teszt, vagy szellemcsík.
Ezért másnap reggel újra csináltam egyet, gondoltam kettő csak nem hibás egymás után... ott is látszik, kb ugyanennyire ( külön arról nem csináltam képet, mert ezt is nehezen fényképeztem le)
Igaz, még tényleg nagyon korán vagyok.az már nekem valami hogy nem CSAK én látom, hanem más is, mégha tényleg nem baba is van a dologba, de legalább nem képzelem oda. KÖSZI!
Itt is olyan kis halványka vonal volt, a többség negaívnak látta, mégis pozitív lett.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
#5-é halvány, de egyértelmű pozitív.
A Kérdezőé szerintem negatív.
Köszönöm az eddigi válaszokat! Jó pár hónapja várunk már a babára, és azóta volt olyan hogy 2 hétig nem jött meg, és mégis totál negatív tesztek lettek. (megtartottam még azokat is, ezekkel összehasonlítva, ezen tényleg jobban látszik )
DE persze nem táncolok örömömbe! de csak van ott valami, ha már nem csak én látom egyedül... féltem nagyon feltenni a kérdést, hogy nekem esik mindenki, hogy nincs is ott semmi... Ha más is látja, nekem már az is bíztatás, hogy nem én beszélem magamba! nincs még nagy öröm,de azért reménykedek, hiszen szerintem se gond, hogy ilyen korán ,még csak ilyen halvány. vasárnapra nem várom, ti mikor tesztelnétek újra? csak vasárnap? vagy péntek reggel? szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!