Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Láttok ezen a terhességi...

Láttok ezen a terhességi teszten valamit? Nagyon halvány csík?

Figyelt kérdés

a képen nem annyira látszik élőbe kicsit szerintem erősebb... De csak hunyorítva látni így is.

Nem várt ELŐTT csináltam, 5 nappal, tudom korán, de inkább csak kiváncsiság kedvéért... és most nem tudom hogy van-e ott valami vagy nincs..

[link]

2015. febr. 17. 22:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szia, nekem is ilyen volt a nemvàrt elött 4 nappal, másnapra erősödött és a nemvàrt napján full ugyanolyan lett a két csík. Azóta sem jött meg és ma megyek az először dokihoz. Én drukkolok neked!
2015. febr. 18. 09:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem ennél erősebb csíkom volt, de szürke. Ez szép rózsaszín. Reméljük, hogy baba lesz a dologban.Amíg nem produkálsz erősebb csíkot, addig örülhetsz azért magadban (szerintem).
2015. febr. 18. 11:00
 13/16 A kérdező kommentje:

csajok! tudom, megígértem hogy hétvégéig nem tesztelek, de kaptam egy állásajánlatot, amit terhesen nem fogadhatok el, és így annyira felidegesítettem magam hogy most mivan,mert erre a tesztre azért nem mondom hogy pozitív, nem mondhatok le egy szuper állást...

Délután hazaértem, és egyből elmentem pisilni, szóval nem is reggeli vizeletből van, és nem sokkal előtte pisiltem, aztán jutott eszembe hogy akármi is lesz, engem nem érdekel, most rögtön csinálok egy tesztet!

Ugye látjátok a különbséget? még mindig a nemvárt előtt vagyok 3 nappal legalább, és délutáni vizeletből csináltam ( ami csak pár csepp volt,mert előtte pisiltam)

[link]

2015. febr. 18. 18:39
 14/16 anonim ***** válasza:
A legalso halvany, de egyertelmuen pozitiv.
2015. febr. 18. 19:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen volt a nemvárt előtt 2nappal, mostmegmár leugrik a csíkom a tesztről :)
2015. febr. 18. 20:24
 16/16 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat! azóta több teszt is bebizonyította hogy pozitív, szépen meg is erősödött a csík:)

Szóval volt ott már akkor is valami:D

Ma voltam ultrahangon, 6 hetes és 1 napos a pici, és már van szívhangja

2015. márc. 5. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!