Láttok valamit ezen a teszten?
2015. nov. 27. 08:53
2015. nov. 27. 08:55
Ez még semmi. Ha menzesz után vagy egyértelműen ha előtte akkor ha kimarad akkor ismételd meg. Nekem menzesz előtt 5 nappal már rendesen látható halvány csík volt.
2015. nov. 27. 08:59
4/10 A kérdező kommentje:
Igazság szerint ez életem első tesztje, így kicsit bizonytalan vagyok. Háziorvosom javaslatára egy állandó gyógyszert kell szednem, viszont mondta, mielőtt kiváltom, vegyek egy terhességi tesztet, nehogy "baj" legyen. Párommal ritkán tudunk együtt lenni, pesszáriummal védekezünk, néha megszakítás. (Tudom, utóbbi nem védekezés). Soha nem csináltam terhességi tesztet, a menzeszem mindig időben megjött. Viszont most kénytelen voltam csinálni. Szerintem is negatív, viszont a tesztvonal mellett élőben egy kicsi fehéres folt van, ezért is tettem fel a kérdést. A teszt biztos nem ázott el, a használati utasításnak megfelelően végeztem.
Fehéres folt nem számít. Megszakítással pedig lehet védekezni..az nem tud aki nem akar...nekem 8 évig nem lett töle semmi...aztán amikor akartuk akkor elsőre...
2015. nov. 27. 09:20
6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, kíváncsiságból kérdezném, hogy Ti peteérés idejében is megszakítással "védekeztek"?
Mar ha a megszakításnal tartunk nekem is sikerul igy vedekeznem mar 5eve.
Mi peteereskor is igy vagyunk egyutt.
"nagyobb az esélye a terhességre ha pl egymas utan minimum 2 x lennünk egyutt mivel az elsőzo orgamzusbol maradna meg sperma ami a masodik aktusnak juttna a nobe" ez csak az én véleményem..hogy ebben az esetben van az elonedvbe sperma.
2015. nov. 27. 09:34
8/10 A kérdező kommentje:
Még jó, hogy nem tesztelgettem 2 éven keresztül minden hónapban, mert megszakítással "védekezem" :) Az utolsó ilyen együttlét augusztusban volt, utána maradtam a pesszáriumnál. Azt mondjátok akkor, ne foglalkozzak azzal a fehér pöttyel/vonallal a teszten? Tényleg nem vagyok gyakorlott tesztelő.
Pajzsmirigy miatt nekem össze vissza ért..sosem tudtam mikor...úgyhogy igen. 8 év alatt az első 3 alkalommal volt óvszer...azóta se.
Több millió spermiumból 1 jut be...nagyon lecsökken az esély ha kiveszi a férfi és nagyon minimális ondó be is jut...persze nem lehetetlen, de a rendes savas hüvelyi ph simán kinyírja őket...meg az is számít mennyire húzza el a férfi, mennyire van önuralma maga felett, nálunk ez teljesen stabil volt....de 8 év alatt még csak fel sem merült, hogy terhes lehetek...és nem is voltam soha.
2015. nov. 27. 10:20
2015. nov. 27. 11:33
Kapcsolódó kérdések: