Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Láttok valamit ezen a teszten?

Láttok valamit ezen a teszten?

Figyelt kérdés

[link]

5 dpo. Tudom, korai, nem kell mondanotok, de az előző terhességemnél is már 5 dpo-n kimutatta de nagyon halványan (a doki is látta már a petezsákot 5 dpo-n szóval tuti baba volt, és nem szellemcsík, de sajnos vetélés lett a vége).

Ilyenek voltak a pozitív tesztjeim, amikor terhes voltam:

[link]

Élőben van rajta valami, ami rögtön kijött, de nem tudtam elég jól lefotózni szerintem.

Mit gondoltok?

Hétfőn megyek bHCG-t (és hormonsort) nézetni.

2015. dec. 4. 10:57
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
Ezek szerintem száradási csíkok, de ettől függetlenül nem kizárt majd a terhesség.
2015. dec. 4. 11:03
 2/40 A kérdező kommentje:
Nem száradási csíkok :) Ez a fajta teszt (One Step) sosem volt száradási csíkos nekem. Ezek pozitívak voltak.
2015. dec. 4. 11:05
 3/40 anonim ***** válasza:
100%
Petezsák lehetetlen az 5. dpon, mert annyi idő alatt nem ér le a méhbe a zigóta, nemhogy befúrja magát és zsákot csináljon, inkább irtó korai peteérésed lehet. Én arra tudok gondolni, hogy nagyon korai peteérésed van ezért még nem alkalmas a nyálkahártya a beágyazódáshoz. A másik ötletem, hogy éretlenül ér a zigóta a méhbe, ha tényleg ilyen gyorsan odaér. Megvan az, hogy kétsejtes, negysejtes, nyolcsejtes, stb, szedercsíra, hólyagcsíra állapot, ez bizony nem öt nap, inkább tíz... Ha túl korán ér le, nem alkalmas beágyazódni.
2015. dec. 4. 11:07
 4/40 anonim ***** válasza:
Ezek nagyon nagyon halványak, viszont az kizárt hogy 5ik dpo-n petezsákot látott az orvos.
2015. dec. 4. 11:09
 5/40 A kérdező kommentje:

Ez nem vita tárgya. Az orvosom múlt hónapban megállapította a terhességet 5 dpo-n, azt mondta, hogy a Closti miatt valószínűleg korai peteérésem volt, és utána középidőben pedig volt még egy peteérésem, amit az ovuteszt kimutatott (a ciklusom legelején nyilván nem használtam ovutesztet).

Kérlek titeket, hogy arra válaszoljatok, hogy a felső képen lévő teszten láttok-e halvány második csíkot vagy sem.

2015. dec. 4. 11:10
 6/40 anonim ***** válasza:
Ez negatív.
2015. dec. 4. 11:15
 7/40 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. dec. 4. 11:19
 8/40 anonim ***** válasza:
100%

Negatív a teszted.

Igazad van, nem vita tárgya, biztos nem volt 5 dpo-n petezsákod, Closti ide vagy oda. Lehetett hamarabb ovud, akkor viszont nem 5. dpo-n voltál.

2015. dec. 4. 11:20
 9/40 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem látok, de a második linken lévőket sem mondanám halvány pozitívnak sem.....
2015. dec. 4. 11:20
 10/40 anonim ***** válasza:
100%
Ja és ha korai peteérésről beszélünk, akkor már eleve nem az 5. dpo-n jártál, mert az első peteéréstől kellene számolni, így félrevezető, amit írsz..Ha pedig a teszteléskor látott petezsákot, akkor már azért jóval erősebbnek kellett volna lennie a teszteknek..
2015. dec. 4. 11:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!