Láttok valamit ezen a teszten?
5 dpo. Tudom, korai, nem kell mondanotok, de az előző terhességemnél is már 5 dpo-n kimutatta de nagyon halványan (a doki is látta már a petezsákot 5 dpo-n szóval tuti baba volt, és nem szellemcsík, de sajnos vetélés lett a vége).
Ilyenek voltak a pozitív tesztjeim, amikor terhes voltam:
Élőben van rajta valami, ami rögtön kijött, de nem tudtam elég jól lefotózni szerintem.
Mit gondoltok?
Hétfőn megyek bHCG-t (és hormonsort) nézetni.
Ez nem vita tárgya. Az orvosom múlt hónapban megállapította a terhességet 5 dpo-n, azt mondta, hogy a Closti miatt valószínűleg korai peteérésem volt, és utána középidőben pedig volt még egy peteérésem, amit az ovuteszt kimutatott (a ciklusom legelején nyilván nem használtam ovutesztet).
Kérlek titeket, hogy arra válaszoljatok, hogy a felső képen lévő teszten láttok-e halvány második csíkot vagy sem.
Negatív a teszted.
Igazad van, nem vita tárgya, biztos nem volt 5 dpo-n petezsákod, Closti ide vagy oda. Lehetett hamarabb ovud, akkor viszont nem 5. dpo-n voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!