Láttok valamit ezen a teszten?
5 dpo. Tudom, korai, nem kell mondanotok, de az előző terhességemnél is már 5 dpo-n kimutatta de nagyon halványan (a doki is látta már a petezsákot 5 dpo-n szóval tuti baba volt, és nem szellemcsík, de sajnos vetélés lett a vége).
Ilyenek voltak a pozitív tesztjeim, amikor terhes voltam:
Élőben van rajta valami, ami rögtön kijött, de nem tudtam elég jól lefotózni szerintem.
Mit gondoltok?
Hétfőn megyek bHCG-t (és hormonsort) nézetni.
ha már volt egy vetélésed, nálunk alapból írják ki a ciklus 2.felétől az utrot vagy a duphastont. Nekem is mindig szépen felment a hőm a luteálisban,mégis kevés volt.
A teszted negatív.
le lehet pontozni ha akar vki,de 5 dpo-n nincs petezsák, akkor a baba vmikor korábban foganhatott. 1000-1500 körüli hcgnél jelenik meg a p.zsák kb. ha nem extrauterin terhességről van szó és nincs mellette mimikri jelenség.
Én idén kettőt vetéltem, egy nagyobbat is. de 5 dpo-n korai a teszt tényleg. 7 dpo-val már esélyesebb egy halvány pozi teszt.
Ilyen egy 5 napos megtermékenyült petesejt azaz 5.DPO-n így néz ki!(blasztocita)
Ha az 5.DPO-n petezsákot látott a doki akkor keress egy másikat mert valószínűleg a piacon vette a diplomáját! 5.betöltött terhességi héten látni a petezsákot leghamarabb azaz 3 hetes embriót!!Ráadásul ha már petezsákod lett volna akkor nem szellemcsíkos tesztjeid lettek volna hanem full pozitívak!
De ennek ellenére megy a drukk..
Egy lombikos kismama..
Gratulálok!!! :)
Örülök, hogy sikerülsz. Akkor te is augusztusban szülsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!