Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Láttok valamit ezen a teszten?

Láttok valamit ezen a teszten?

Figyelt kérdés

[link]

5 dpo. Tudom, korai, nem kell mondanotok, de az előző terhességemnél is már 5 dpo-n kimutatta de nagyon halványan (a doki is látta már a petezsákot 5 dpo-n szóval tuti baba volt, és nem szellemcsík, de sajnos vetélés lett a vége).

Ilyenek voltak a pozitív tesztjeim, amikor terhes voltam:

[link]

Élőben van rajta valami, ami rögtön kijött, de nem tudtam elég jól lefotózni szerintem.

Mit gondoltok?

Hétfőn megyek bHCG-t (és hormonsort) nézetni.

2015. dec. 4. 10:57
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
A méhnyálkahártyával hogy állsz? Megnézte a doki hány milliméter?
2015. dec. 4. 14:35
 32/40 A kérdező kommentje:
Ciklusom legelején voltam dokinál, pont miután elmúlt a vérzésem, akkor volt 1,5 mm. Amikor terhes voltam, akkor 15 mm volt. De szedem az E vitamint, ahogy az orvos mondta, hogy vastagítsam.
2015. dec. 4. 15:29
 33/40 anonim ***** válasza:

ha már volt egy vetélésed, nálunk alapból írják ki a ciklus 2.felétől az utrot vagy a duphastont. Nekem is mindig szépen felment a hőm a luteálisban,mégis kevés volt.

A teszted negatív.

le lehet pontozni ha akar vki,de 5 dpo-n nincs petezsák, akkor a baba vmikor korábban foganhatott. 1000-1500 körüli hcgnél jelenik meg a p.zsák kb. ha nem extrauterin terhességről van szó és nincs mellette mimikri jelenség.

Én idén kettőt vetéltem, egy nagyobbat is. de 5 dpo-n korai a teszt tényleg. 7 dpo-val már esélyesebb egy halvány pozi teszt.

2015. dec. 4. 17:48
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
A kedves akkori utolsó vagyok...az Én szöveg ertesemmel semmi baj....felhivtam az orvosomat és kirohogott hogy ne vicceljek vele nincs április 1. És meg kérdezte hogy gondolom hogy az 5.dpo n bármi látható. Még csak bolyong a szervezetbe az a kis vmi amiből a baba lesz. Aztán megkerdezte hogy végül is miért hívtam. ...és miután elmeseltem neki az írásodat. ....hát szerettem volna látni az arcát. ...de megszolalni nem tudott....szóval nem tudom te miből vagy....de itt senkinek nem hiszel....lehet hogy elkellene gondolkoznod hogy elfogadod azok válaszát akik normálisak nem a te saját hulyesegedhez ragaszkosdsz...az meg hogy nem ovukor fogant...ekkora marhaságot a világ nem hallott....max beléd ültettek akkor egy embriot. ....sztem te még ne szulj gyereket...nem tudom hány éves vagy de az általános iskolában tanitanak biologiat. Ha ki jartad a sulit ezzel illene tisztában lenni...hozzá teszem a 20 éves lányom amikor elolvasta annyit mondott hogy Jézusom Anya......szval Ő is többet tud nálad. ...
2015. dec. 5. 10:34
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen egy 5 napos megtermékenyült petesejt azaz 5.DPO-n így néz ki!(blasztocita)

[link]

Ha az 5.DPO-n petezsákot látott a doki akkor keress egy másikat mert valószínűleg a piacon vette a diplomáját! 5.betöltött terhességi héten látni a petezsákot leghamarabb azaz 3 hetes embriót!!Ráadásul ha már petezsákod lett volna akkor nem szellemcsíkos tesztjeid lettek volna hanem full pozitívak!

De ennek ellenére megy a drukk..

Egy lombikos kismama..

2015. dec. 5. 13:50
 36/40 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a mai tesztem :)

2015. dec. 9. 19:42
 37/40 anonim ***** válasza:

Gratulálok!!! :)

Örülök, hogy sikerülsz. Akkor te is augusztusban szülsz?

2015. dec. 26. 22:57
 38/40 anonim ***** válasza:
Na mi újság? terhes vagy?
2016. jan. 4. 03:45
 39/40 A kérdező kommentje:
Igen, 7+4 hetes vagyok, Augusztus 18-ra vagyok kiírva.
2016. jan. 4. 13:36
 40/40 anonim ***** válasza:
Gratulálok,de akkor mikor a kérdést kiírtad akkor nem az 5.DPO-n voltál hanem az 5.terhességi hétben..
2016. jan. 4. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!