Láttok valamit ezen a teszten?
5 dpo. Tudom, korai, nem kell mondanotok, de az előző terhességemnél is már 5 dpo-n kimutatta de nagyon halványan (a doki is látta már a petezsákot 5 dpo-n szóval tuti baba volt, és nem szellemcsík, de sajnos vetélés lett a vége).
Ilyenek voltak a pozitív tesztjeim, amikor terhes voltam:
Élőben van rajta valami, ami rögtön kijött, de nem tudtam elég jól lefotózni szerintem.
Mit gondoltok?
Hétfőn megyek bHCG-t (és hormonsort) nézetni.
Nem vettem kötözködésnek, de nem tudom a választ a kérdésemre, azért kérdeztelek titeket. Csak idegesít, hogy én láttam a petezsákot, láttam a babánkat, akire már nagyon rég óta vártunk. Én láttam őt, de nem marad velünk. De az nem azt jelenti, hogy nem is létezett. Nagyon bántó, hogy itt mindenki azt mondja, hogy nem létezett a babám, mert igenis létezett. Én láttam őt.
Azok a tesztek a 2. képen pozitívak.
Az a kérdés, hogy az 1. képen lévő teszt is halvány pozitív-e.
Előző hónapban amikor terhes lettem, akkor időre megjött, a doki szerint kevés volt a progeszteronom. 3+5 hetes voltam.
E vitamint, folsavat és C vitamint szedek. A táplálkozásom egész jó szerintem, ritkán eszek egészségtelen dolgokat.
Hétfőn megyek hormonsort nézetni (8. dpo lesz akkor), és megnézik a bHCG-t is. A doki azt mondta, hogy ha újra terhes leszek, akkor rögtön menjek az ügyeletre, hogy felírhassanak progeszteronpótlást.
SENKI nem azt mondta, hogy nem létezett a babád, hanem azt, hogy a dpo nem annyi volt, amennyinek gondoltad, mert az embrió létrejöttének van egy folyamata, ami bizonyos kereten túl a képtelenség kategória.
Arról sem írtál semmit, hogy a dpo-t miből számítod. Hőgörbe? LH teszt? UH-s követés?
Segíteni szeretnénk, nem kell rögtön bedurcizni, de csomó tök érthetetlen dolog van a történetedben. Pl. 8 dpo-n nem szoktak az orvosok HCG-t nézetni. Aztán hormonsort is meghatározott ciklusnapon kellene, mondjuk ovu után egy héttel a progi szempontjából. HCG-nek korán lesz, proginak késő, egy katyvasz így az egész.
Szóval a kérdésedre válaszolva - ha továbbra is kizárólag ez érdekel - a teszted teljesen negatív.
Hőgörbét is vezetek, de LH teszttel néztem az ovum ebben a hónapban is, és az előzőben is. Onnan számítottam a dpo-t, miután pozitív lett az LH tesztem. Ebben a hónapban 28.-án volt pozitív az ovuteszt, azaz 29.-én volt ovu.
Megkérdeztem a dokit, hogy mikor menjek vérvételre, és azt mondta, hogy ovu után egy héttel, de ha az pont hétvégére esik, amikor nincs vérvétel, akkor menjek a legközelebbi munkanapon. Mivel nekem most vasárnap lesz egy hete, hogy ovum volt, ezért hétfőn megyek vérvételre.
Értem. Megmutatod esetleg a görbédet, az nagyon sokat elárul a repedésről és a progeszteronról.
Ha most tényleg még csak 5. dpo-n vagy, akkor még bőven van ideje a tesztnek pozinak lenni, én is azt gondolom, mint amit korábban írt valaki, hogy a múltkor az valójában nem 5. dpo volt, így annak analógiájára még korai volt most a teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!