Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Láttok valamit ezen a teszten?

Láttok valamit ezen a teszten?

Figyelt kérdés

[link]

5 dpo. Tudom, korai, nem kell mondanotok, de az előző terhességemnél is már 5 dpo-n kimutatta de nagyon halványan (a doki is látta már a petezsákot 5 dpo-n szóval tuti baba volt, és nem szellemcsík, de sajnos vetélés lett a vége).

Ilyenek voltak a pozitív tesztjeim, amikor terhes voltam:

[link]

Élőben van rajta valami, ami rögtön kijött, de nem tudtam elég jól lefotózni szerintem.

Mit gondoltok?

Hétfőn megyek bHCG-t (és hormonsort) nézetni.

2015. dec. 4. 10:57
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

Ezt a kérdést is én írtam ki, még múlt hónapban, ha valakit érdekel:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2015. dec. 4. 12:28
 22/40 anonim ***** válasza:

Szépen felment a hő, nem hiszem, hogy rossz a progi. Az ovuteszt és a görbe egybevág, tényleg úgy fest, hogy 5. dpo-n vagy, szóval érthető, hogy negatív a teszt. HCG-t még vérből sem kell nagyon várni hétfőn se, szóval ha esetleg nem mutatható ki, ne keseredj el.

Drukkolok!

2015. dec. 4. 12:30
 23/40 anonim ***** válasza:
65%

5.dpo n petezsak ? Jajjj....eleve 7 nap mire el ér a méhbe hogy elkezdjen beagyazodni. Nem kizart a terhesség de az tuti hnem 5.dpo. ha itt senkinek nem hiszel ajanlom a biológiai könyvet meg az internetet hogy nézz utána ezeknek a dolgoknak. Ilyen tapasztalattal nem mernek babát vállalni. Ezekkel azért illik tisztában lenni.

Üdv egy 5 lányos anyuka.

2015. dec. 4. 12:52
 24/40 A kérdező kommentje:
Utolsó, neked meg ajánlom, hogy fejleszd a szövegértésed. Azt írtam, hogy 5 dpo, azaz 6 nappal az után, hogy pozitív lett az LH teszt. Ez nem azt jelenti, hogy nem volt korai peteérésem is, ugyanabban a ciklusban, amiről nem tudtam. Szóval igen, 5 dpo-n már látta, de ez nem azt jelenti, hogy ovukor fogant.
2015. dec. 4. 12:59
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg te fejleszd a biológiai tudásod, mert olyan nincs, hogy egy baba "nem ovukor fogan".
2015. dec. 4. 13:10
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
2 kérdésnél is több válaszoló mondta neked ugyanazt, de te csak nem hiszed el, és állítod a magadét. Nincs petezsák 5. dpo-n, és nincs olyan, hogy egy baba nem ovukor fogan, csak ovukor tud foganni. Most minden rosszindulat nélkül, olvasgass kicsit a témában, mert nagyon kevered a szezont a fazonnal.
2015. dec. 4. 13:14
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
A kérdezőnek csak az a jó válasz,hogy "Persze totál pozitív a teszt", sőt holnap menjen el dokihoz, mert már szívhang is lesz...OMG
2015. dec. 4. 13:38
 28/40 A kérdező kommentje:

Nem értem, hogy miért kell nektek ilyennek lennetek. Szerintem mindannyiunknak nagyon nehéz, ha nem sikerül a baba, és ezt ti csak még jobban megnehezítitek a rosszindulatú hozzászólásaitokkal. Sajnállak titeket, hogy ilyen szar életetek van, hogy másoknak is csak rosszat akartok. Remélem, hogy a való életben kedvesebbek vagytok az emberekkel, mert nagyon elkeserítő lenne, ha csak ilyen rosszindulatú, gusztustalan emberekkel lenne tele a világ.

De legalább ma is tanultam valamit, mégpedig azt, hogy ne feltételezzem azt rólatok (és itt a többségről beszélek, szerencsére vannak olyanok is, akik képesek rendesen, kedvesen válaszolni, ők a kivétel, nekik tisztelet és köszönet jár), hogy segíteni akartok. Ti csak élvezitek, ha sértegethettek másokat.

Szóval sajnállak titeket. Remélem egyszer rájöttök, hogy a gyűlölködéssel és a gonosz hozzászólásokkal magatoknak ártjátok a legtöbbet.

2015. dec. 4. 14:08
 29/40 anonim ***** válasza:
Én a legelső képen sajnos nem látok semmit.
2015. dec. 4. 14:17
 30/40 anonim ***** válasza:
48%
Nem minket kell sajnálni. Téged, hogy itt kérdezősködsz.
2015. dec. 4. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!