23/40 anonim válasza:
Gratulálok! Megmutatod a pozitív tesztet?:)
24/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Annyira örülünk. Holnap tudok képet feltenni róla.
2015. dec. 28. 15:50
25/40 anonim válasza:
Gratulálok!:) Én mondtam, hogy pozitív :)
27/40 anonim válasza:
De jó, kis karácsony utáni extra meglepi :)
28/40 anonim válasza:
Szép a második csíkocska. :) Még egyszer gratulálok!
29/40 A kérdező kommentje:
Nem tudom nézi-e még valaki a kérdést. Hátha. Szerintetek sem középidőben lehetett peteérésem? Ezt abból gondolom, hogy ugye a 23-i tesztem ilyen kis láthatatlanka volt, a 27-i mutatta rendesen, amikor már kb. 1 hete késett, de még akkor sem volt a tesztcsík egyforma erős a kontrollcsíkkal. Ezt azért kérdezem, mert mensi szerint 6 hetesen mentem orvoshoz, (tehát két hét késésnél) az orvos azt mondta, h kb. 3 hete lehetett a fogantatás, 5 hetes terhességet lát, és még nem volt szívhang. Kicsit aggódom, jövő hétre visszarendelt, remélem addigra lesz pulzálás.
2016. jan. 7. 11:57
30/40 anonim válasza:
6 hetesen mentem annó én is menzesz szerint, de csak petezsákot meg szikhólyagot látott a doki, és valóban később is fogant 5-6 nappal, ami egyáltalán nem ritka.
Mekkora volt a petezsák? Esetleg mekkora volt a szikhólyag, ha látszott? (utóbbi az uh készülék minőségétől is függ)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!