Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni december végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Szia!
En vagyok akinek 29.-en kellett volna megjonnie, (ma jott meg rendesen).
Szoval kedves utolso! Nem akarlak elkeseriteni, de nekem mar kb 2 éve Es 2 honapja van ez a problemam, tobbszor barnazok egy-ket napokat ket mensi kozott. (Atlag 2-3szor a ket mensi kozott. Szinte havonta jartam orvoshoz az elso evben, Es azota is 2-3 honaponta, de nem talaljak az okat! Mar volt egeszesegugyi kaparasom is Es fagyasztasos mutet is, megsem mult el. Fogamzasgatlotol sem mult el. Azt mondtak a vegen mar az orvosok igy 2 ev utan, hogy csak varjak, aztan majd elmulik. Vagy ha terhes leszek elmulik, de mikor??? (Amugy mar egy eve probaljuk a kistesot, de nem sikerul)
Szia utolso! Koszonom az otletet! Ezt teakent irtam, ugye? Leirnad nekem hogy szoktad elkesziteni? Ilyeneket nem szoktam inni!
Koszonom a januari posztot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!