Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni december végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Sajnálom kedves Kérdező!
Én meg két napja valami húgyúti problémával küzdök, ma beszéltem is az ügyelettel, kértem tanácsokat, bemenni nem akarok, remélem az ülőfürdőtől meg a tőzegáfonyától elmúlik, de ha nem javul egyértelműen, akkor még dokihoz is kell mennem... :(
Amúgy meg lassan cammognak a napok, most olyan ellentmondásos minden, mert nem akarom, hogy vége legyen a szünetnek, viszont 31-ig mindenképp várnom kell... (Ha csak meg nem jön korábban...)
Hát ma megjártam az ügyeletet, mert hajnalban már pocsékul voltam.
Hólyaghurut. Antibiotikum...
Remélem ha van valaki, akkor sem lesz ettől baja...
Köszi. Mondtam neki (titkon reméltem, hogy UH-val megnéz, mert ott volt neki, de eszébe sem jutott...), olyan antibiotikumot adott, amit terhesen is lehet.
Most fáj a derekam eléggé, de most úgy vagyok vele, hogy minden "alhasi esemény"-nek lehet bármilyen oka...
Az már biztos, hogy a gyomrom ki fog készülni, mert eddig egyet vettem be és pocsék. (Már csak 13 tabletta... :p)
Zsu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!