Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni december végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Folytassuk😊2015. dec. 8. 21:06
71/85 A kérdező kommentje:
BUÉK mindenkinek!
Zsu, amig nem jon meg, barmi lehet, drukkolok am! 😊
2015. dec. 31. 20:32
72/85 anonim válasza:
Boldog uj evet mindenkinek!
En vagyok a 29.-es. Ma teszteltem Meg mindig negativ, es Meg mindig semmi nyoma hogy meg akarna jonni! Se barnazas, de gorcs, semmi! Mar 3 napja kesik, pedig eddig mindig pontosan 28-29 napra jott meg! Szerintetek remenykedhetek meg, vagy mar ne ha csak negativ tesztjeim vannak?
73/85 anonim válasza:
Nekem megjött, ahogy számítottam is rá... :(
Zsu
74/85 A kérdező kommentje:
Szerintem remenykedj, amig nem jon meg, barmi lehet!
Milyen tesztet hasznaltal? En biztos ket napinkent csinalnek egyet, amig vagy pozi lesz, vagy megjon. 😊
2016. jan. 1. 18:05
75/85 A kérdező kommentje:
Sajnalom Zsu. :(
De fel a fejjel, uj honap, uj remeny😊
2016. jan. 1. 18:06
76/85 anonim válasza:
Sajna most mar elkezdtem halvanyan barnazni :( most megint nem jott ossze :(
77/85 anonim válasza:
Belinkeli valaki az uj januarit, ha mar kint van? Koszike!
78/85 anonim válasza:
csajok , mit jelent ha mensi elott 2 hettel barnazok ? a multhonapban is december 1 tol barnaztam par napig , utanna abba maradt , utanna megint es deccember 17 en volt meg a mensim???? most ma megint elkezdtem barnazni , es kb januar 20-a fele kellene megjonnie !! talan most van ovulaciom ?? vagy lesz? koszonom ! H
79/85 A kérdező kommentje:
Nincs januari, vkinek meg kellene csinalni.
2016. jan. 3. 12:20
80/85 anonim válasza:
az en kerdesem re nem valaszol senki ? utolso elotti vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!