Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni december végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
12:05-os vagyok.
30 napos ciklusaim vannak,nem szokott kesbi,altalaban megjon idoben. Nov. 3-an,14-en es 16-an nem vedekeztunk. Nov.27-en vettem egy pred.early tesztet,ami mar akkor pozitiv lett. :)
Nektek is nagyon szoritok,szep kis karacsonyi ajandek lenne :) Irjatok,majd :))))
Sziasztok!
Mi egy eve probalkozunk a kistesoval, a nagyfiam mar 2,5 eves. Elvileg holnap kell osszehoznunk a tesot :) 29.-ere nem varom elvileg!
Fel ne add, foleg ne ilyen miatt!
A mensi elojelei nagyon hasonlitanak a terhessegi elso tunetekhez, szoval meg barmi lehet. 😊
Nekem is 21-én nem kellene megjönnie. Ez a negyedik-ötödik hónapunk. Hozzátok hasonlóan nagyon szeretnék karácsonyra egy szép + tesztet...
Liza
#16:
Ne add fel!!! Lehet beagyazodas miatt is a gorcs! En 1hettel mensi elott ugyanezt ereztem es azt hittem hamarabb megjon. Hat nem jott :: ++++++++++ nagyon szoritok mindenkinek :)
az vagyok aki a kérdését linkelte :)
na adjátok fel!
én a nemvárt előtt 9 nappal 2 napig enyhén véreztem! első gyerkőccel meg a nemvárt előtt már napokkal megjön érzésem volt, sőt az elmaradt után is vagy 1 hétig ezen paráztam, hogy éreztem, meg fog jönni :)
szorítok nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!