Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni december végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Folytassuk😊
2015. dec. 8. 21:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 anonim válasza:
Kedves Bedit! Nem teszteltem, reggelre megjött... Majd a következő. :) Nagyon szurkolok nektek!
2015. dec. 19. 14:06
 32/85 anonim ***** válasza:

sziasztok! a kérdését linkelő vagyok.

gondolkoztam, hogy így a rossz hírek után írjak-e, de gondoltam hátha reményt adok és nem szomorúságot okozok.

voltam orvosnál, pulzált a szivecskéje :) nagyon boldog vagyok, remélem ti is minél előbb átélitek ezt a csodás élményt! :)

2015. dec. 19. 14:53
 33/85 fodormenta ***** válasza:
Sziasztok!gratula,tök jó h van szívhang akkor ez már élő terhesség:)Emi,gyönyörű erős poziteszted van,gratula!pedig volt mikor már fel akartad adni,és most sikerült:)nálunk kiderült mi baj,PCO+IR még folyamatban vannak a vizsgálatok,de már elkezdtem a diétát+még többet sportolok,inofolic,vitaminok stb..Bár féltem,h így szabad-e,de nődoki szerint próbálkpzhatunk,ami jó hír,mert legalább van esély.Szilveszterre nem várom!
2015. dec. 19. 17:02
 34/85 anonim ***** válasza:
Sziasztok én Berni vagyok, én 26 ra nem várom :) kiváncsi vagyok meghozza e a Jézuska :D 4. gyermek lenne. csak görcsölgetést és farkas étvágyat érzek, majd azért egy tesztet mensi esedékes napján csinlok :)
2015. dec. 20. 07:06
 35/85 anonim ***** válasza:
Nekem nega xepil, az is marad valószínű. 12-13 dpo,ma vagy holnap jön meg. Bedit
2015. dec. 21. 09:19
 36/85 anonim ***** válasza:

Ma vagyok a ciklus 21. napján, és piros pötty volt a tisztaságin. Nem tudom örüljek-e vagy sem, a múlt ciklusban is ez volt a 22. napon, aztán két nap késéssel megjött...

Azért reménykedem.

2015. dec. 21. 12:17
 37/85 A kérdező kommentje:

Hajra, meg senki ne adja fel!

Bedit, ez meg jo is lehet, ne csuggedj!

2015. dec. 21. 14:57
 38/85 anonim ***** válasza:
Nekem ma lett egy halvány pozitív tesztem :)
2015. dec. 21. 15:07
 39/85 anonim ***** válasza:
márcsak pár nap lenne a mensiig, hát elvileg a 11. dpo n vagyok de sosem lehet tudni pontosan mikor van a peteérés . : tegnap sajna még nega tesztem lett, de lehet kivárom a menzesz napját, de nagyon erős menzesz szerű görcseim vannak :( lehet megjön mégis
2015. dec. 22. 06:06
 40/85 anonim ***** válasza:
Gratu a pozit tesztelőnek!! Nekem ma 1 cn. Bedit
2015. dec. 22. 07:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!