Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni december végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Folytassuk😊2015. dec. 8. 21:06
21/85 anonim válasza:
Sziasztok. Nekem november 5-én volt utoljára mensim, december 5-én nagyon halvány pozi volt a tesztem: [link] december 7én pedig erős 2 csíkos: [link] :) tünetem nincs egyelőre, bár még csak 5+3 hetes vagyok :) iszom a palástfüvet, korábbi kémiai terhesség miatt, de most se barnázás, se görcs nincs mint akkor. :) január elején tervezem a dokit, akkor már 8 hetes leszek :) Emi
22/85 A kérdező kommentje:
Szia Emi, kitartas. 😊
Drukkolok, h minden okes legyen.
Tobbiek? Hogy vagytok?
2015. dec. 15. 07:21
24/85 anonim válasza:
#16 vagyok. Holnap reggel lesz az első tesztelés. A "a mindjárt megjön"érzés pedig nem hogy erősödne, mint mensikor, de eltűnt. :O tegnap este begörcsölt egy olyat, hogy le kellett ülnöm a lépcsőn, tartott pár pillanatig, azóta semmi.
25/85 anonim válasza:
Nekem gyakoriak a mindjárt megjön érzések. Tegnap volt a 11. Dpo kb. Este többször is megnéztem, hogy megjött e, de semmi. Szombat reggel tesztelek. A reggeli hőm 37.1.
Üdv,
Mica
26/85 anonim válasza:
Sziasztok, Bedit vagyok a kövület. 1 missed ab és 1 méhen kívüli után, újrapróbálkozás. Ma 7dpo, és esélyes hónap, bal oldalt volt a vezérzűsző. :) 8 éve szeretnék babát, kisebb nagyobb megszakítással. Drukkolok nektek!
27/85 A kérdező kommentje:
Hajra Bedit, emlekszem rad 😊
Mindjart itt a teli szunet, es szenteste, aznapra nem varom, most porgetnem is az idot, meg nem is. 😊
2015. dec. 17. 17:04
28/85 anonim válasza:
Sziasztok! #6 vagyok. Tegnap reggel teszteltem egy negatívat, ma kellene megjönnie, de semmi jele. Holnap ellövök még egyet. Ti hogy álltok? :)
29/85 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem ma van 10 dpo, teszt nega. Ami egyedül bizakodásra ad okot hogy két napja vérzett minimálisat az orrom. Ez eddig - amire emlékszem - életemben egyszer fordult elő ezen kívül, amikor terhes lettem és pont ugyanígy ebben az időben volt. Na persze ez nem jelent semmit, csak reményt. Persze fáj mindenütt főleg tegnap este, mint mindig, amikor éles hónap van. Ezeket nem veszem komolyan. Drukkolok nektek! Bedit
30/85 anonim válasza:
6-os, kiváncsi vagyok a mai tesztedre! Drukkolok! Enyém nega ma is. Írj majd mizujs. Bedit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!