Facelle teszt mindig ilyen? Szellemcsík? Egyből megjelent, fotózni alig tudom. Eldönteni meg végképp, habár reményem az semmi, viszont örülnék.
Lehet én már csak ovutesztbe fogok pozitívat látni?
Nem tudom sírjak vagy nevessek. :( :D
Furcsa az én cicifájásom is. Most úgy vagyok, ahogy ez a kérdező volt. Be fogok dilizni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Tudom, vannak akiknek baba miatt (ahogy ezt írtam rá is tüsszentettem kétszer :D), vagy a prolaktin. Eddig nem volt duzzadt a cicim, most picit az (pici a cicim). Egy hónap alatt így megbolondultak a hormonjaim? Most kezdek igazán pánikolni.
Este annyira fájt, (mint mikor a tejtől dagad, csak nem kemény), és sárgás átlátszó pár csepp jött ki, nem kellett erősen nyomnom.
Tényleg bedilizek. :((((
A méhszájam esténként nézem jó egy hete, mindig fent van.
A teszt negatív. Vettem Gabriel általános felmérő tesztet vagy mi, mindjárt megcsinálom. Most értünk haza.
Most a cicim idegesít, ilyen még nem volt, és rosszakat olvastam. :(
Hallod. Megcsináltam a vizelet általános tesztet. Nagyon rossz. Ami eltér az a leukocita, nitrit, vér.
Mindjárt lefotózom, kiváncsi vagyok mit mondasz. Mi jön még?
Azt nem tudom milyen a méhszáj mikor nyitott, azt nem mertem vizsgálgatni. Szerinted, nyugodtan nézzem meg? Te szoktad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!