Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Facelle teszt mindig ilyen?...

Mandiga kérdése:

Facelle teszt mindig ilyen? Szellemcsík? Egyből megjelent, fotózni alig tudom. Eldönteni meg végképp, habár reményem az semmi, viszont örülnék.

Figyelt kérdés

2015. dec. 1. 11:19
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/105 anonim ***** válasza:
Majdnem egy napon szulettem a fiaddal :D Lehet jobb is lenne ha most az orvosra koncentralnal es lehet kozben becsuszik a baba is :)
2015. dec. 4. 19:41
 92/105 A kérdező kommentje:
Komolyan? Te is októberi vagy? Én novemberi. Az lesz, hétfőn megyek háziorvos és így tovább. Csak azt nem tudom konkrétan hova kell mennem. Nőgyógyászhoz vagy endokrinológushoz, vagy ez hogy van? Még nem voltam így szerencsére.
2015. dec. 4. 23:06
 93/105 anonim ***** válasza:
Aha ;) 10.05. szulettem. Eloszor is egy jo nogyogyasz kellene,hogy normalis uh csinaljon,hogy van-e ciszta stb.De biztos a haziorvos is utba igazit :) Nekem se lesz mar idobe ovu..;/ Elozo honapban meg szedtem a fogamzasgatlot bizti bekevert ;( Csak faj a petefeszek meg a cici :)
2015. dec. 5. 08:03
 94/105 A kérdező kommentje:

Ó te szegény. A Fogamzásgátlók sajnos eléggé megzavarják a hormonokat. Én nem szedtem, és nem is szeretnék.

Keresek egy nőgyógyászt, ha van valami akkor csak tovább küld, a háziorvoshoz a vizeletem miatt megyek, hogy tényleg van benne valami vagy nincs. Most először vettem ilyen tesztet.

A ciklus.hu még nem húzott vonalat.

Nézd meg a görbém:

[link]

2015. dec. 5. 11:04
 95/105 anonim ***** válasza:
Na ez a gorbe remek :)) Mindenkepp ird meg ha voltal dokinal! Irtam,hogy megszakitassal vedekezunk de mindig para volt,hogy nehogy baba legyen. 1* mar becsuszott 2 eve :(( De a bogyotol olyan huvelyszarazsag lett,hogy fajt nagyon a szex.Igy nem szedem.Megbeszeltuk hogy igy vedekezunk+ gumi.
2015. dec. 5. 11:38
 96/105 A kérdező kommentje:

Azt mondod, hogy most esetleg volt tüszőrepedésem? A 15-ös David ovuteszt halványodik, hál isten, most nincs az mint múlt hónapban. A 25-ös viszont nekem nem lesz pozi, rendeltem 20-ast, hátha az beválik, hétfőn vagy kedden veszem át, a neten azért olcsóbb, különben a gatyám is rámenne.

A gyógyszertől így kiszáradtál? Hát az nem jó, meg szerintem a hormonokat is "meghülyíti" rendesen. Én mikor megszakításosan védekeztem, "védekeztünk", nem lettem terhes egyszer sem. Olyan jó lenne ha most összejönne, de sok remény nincs hozzá, pláne ha valami nem stimm nálam.

Valahol reménykedek, hogy csak egy hónapban bolondult meg a hormonháztartásom, és helyre áll, de ezt doki mondja meg.

Mindenképp megírom, hogy a dokinál mi volt. Bármi is az.

Azért szoríts nekem.

2015. dec. 5. 11:56
 97/105 A kérdező kommentje:
Annyit még mondanék, hogy sokat tanultam, tanulok tőled. Nagyon köszönöm!!!! :)
2015. dec. 5. 11:58
 98/105 anonim ***** válasza:
Meglepi volt a terhesseg..5 napja kesett mikor csinaltam egy tesztet.Semmi tunet nem volt,a ket csik rogton kijott! Sajnos nem tartottuk meg :(( Visszagondolva egy alkalom volt mikor nem idobe vette ki es lett is baba. Csak a tapasztalatom irtam neked sokat nem tanulhatsz tolem,de jol esnek a kedves soraid :)
2015. dec. 5. 12:51
 99/105 A kérdező kommentje:
Akkor hamar terhes tudsz lenni. Sajnos rossz időbe jött a baba, gondolom. Nehéz lehetett. Nekem csak vetélésem volt kettő, abortuszom még nem.
2015. dec. 6. 18:24
 100/105 anonim ***** válasza:
Igen rosszkor..:( Mar megbantam de ez van! Azt hittem mar Lapfoldon jartal hogy sokara irtal :D Hogy vagy? Milyen a gorbed? Alakul?
2015. dec. 6. 19:18
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!